Hogyan mostok függönyt 1,5 éves örökmozgó mellett?
Apa leszedi, berakom a mosógépbe, a 1,5 éves fiam elindítja a gépet, aztán ha lejárt a program, akkor apa felteszi még vizesen, így nem lesz gyűrött, mert "kirúgja" magát. :D
Ha te kézzel mosod, akkor csináld úgy, hogy akkor mosod, ha alszik...
Leginkább sehogy. Jól kell tudni függönyt választani. :o)
Mi évente egyszer mosunk, bár ehhez hozzá tartozik, hogy nem szmogos a hely.
Bedobom a gépbe, és amikor kész, a férjem segít felakasztani. Én tartom a függönyt, ő székre állva akasztgatja vissza a kampókat.
Nekem a lakást felmosni nehezebb. :o)
1,5 és 3,5 évesek anyukája
Azért szerintem nem tart olyan sokáig leszedni meg felrakni a függönyt, a mosógép pedig kimossa. Ez pont annyi idő, míg kiválogatod a fehér vagy a színes ruhákat.
Szedd le, tedd fel, amíg alszik.
De igazából nem is értem ezt a problémát.
A felmosás valóban sokkal rosszabb egy örökmozgónál, mint egy mosás.
Köszi , azt hiszem még 1* nem fogok neki egyedül, majd hétvégén apával:)Még fent van leszedtem a függönyöket most mossa a gép az ő szobájában megpucoltam az ablakot, ha alszik majd a többi + vasalás és visszarakás, és még a sötétítők most jönnek:(
Mellé még 16 hetes terhes vagyok:) De vele is 38 hetesen még a létrát másztam:)
Mászkál utánam a létrára az a gond. És ha már kimosom a függönyt akkor az ablakot is megpucolom.
Felmosást megoldom úgy, hogy berakok egy 20 perces micimackót, és azalatt gyorsan felmosok.Előtte együtt porszívózunk azzal nincs gondom:)
Utolsó vagyok, és ha a kiságyba berakod, amíg leveszed a függönyt? Vagy már ki tud mászni?
Egyébként tényleg jobb ötlet, ha apával csinálod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!