Adnátok tanácsokat, tippeket örökmozgó gyermek etetéséhez?
Köszi a tippeket,mindet ki fogom próbálni.Igen azt én is sejtem,hogy csak nehezebb lesz:)
A hosszú hétvégén már ott tartottunk,hogy apa átment a szomszédba az anyjáékhoz,mert persze neki is csinálja a műsort:)
Az én fiam is 7 hónapos. Szerencsére ennyire nem durva az etetése, mint ahogy te leírtad (az enyém amúgy nem hajlandó már tápit és tejpépet sem enni). Mi is pihenőszékben eszünk a tv előtt. Eddig bevált, hogy tv-t néz evés közben,de mostmár annyira érdekesnek találja (mert kezdi felfogni a dolgokat), hogy szinte kimered a nézése közben, ezért most kikapocsolom. A pihenőszék részeként a feje felett van egy zenélő körforgó rész, na azt szoktam bekapcsolni, érdekli és felfele néz, így könnyebb etetni.
Nekem az nem vált be, hogy adok a kezébe valamit, mert tök mindegy, hogy mi az azt tuti a szájába nyomja és széjjel keni a ruháján vagy a széken. Inkább csak a kezét tegye be és azt könnyebb takarítani.
Nekünk olyan előkénk van amelyikbe bele lehet rakni a karocskáját is a fiamnak, így stabilan ál a mellkasán.
Beszélni kell hozzá folyamatosan evés közben, hogy lekössem a figyelmét, így nincsenek kényszer mozgásai.
Az én kisfiam már kicsit nagyobb,14 hónapos.
Ő már etetőszékben eszik,de neki is le kell kötni a figyelmét mert akkor kiveri a kanalat a kezemből,nem hajlandó enni.Mindig valamit adni kell a kezébe ami leköti egy pár másodpercre a figyelmét,aztán mindig más és más kell neki mert az előzőeket megnézi és ledobja :)))
Mire végzünk az evéssel,kupacba áll körülöttünk minden:)))
Már előre a kezem ügyébe készítem a dolgokat,úgy ülünk le enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!