Baba mellett tanulás? Adnátok tanácsokat, nektek hogy megy?
Nekem úgy ment, hogy korábban keltem, mint a gyerek, reggel még friss az agy, és tanultam, amíg felébredt. Este, mikor lefeküdt, és már aludt, nyugiban átolvastam gyorsan még egyszer.
Minden vizsgám jól sikerült, szóval mondhatjuk, hogy bevált.
Ha tehettem, délután is szundítottam egyet a kicsivel, hogy azért ne dőljek ki teljesen, bár nem tudom, a tiéd mikor kel.
Ez engem is érdekel. Tavaly halasztottam, idén szeptembertől szeretném folytatni, akkor lesz 7 hónapos a kislányom.
De olyan sok anyuka volt a csoportunkban, és mindig kitűnő eredményekkel. Szóval érdekel, hogy csinálják? :)
Szia!
Én nyelvviszgára készültem fel!Igaz csak alapra, mert az első diplomámhoz az kellett,most meg megyek középre mert a másodikhoz az kell már...
Nem jártam tanárhoz sem, szóval elég sokat tanultam!Én is este mikor elaludt,meg délben!6 hetem volt felkészülni, addig hozattam a kaját,mert minden délben elalvástól ébredésig csak tanultam!
Pont az első szülinapján volt és sikerült is hál istennek! :)
Szeptemberben kezdem az egyetemi kiegészítést, de nem félek,csak itt már fokozatosan kell majd tanulni, nem az utolsó éjjelre hagyni (mint nappalis fősulis koromban :)), mint annó! :D
Nálunk ha minden jól megy még babát is fogk várni közben (vagy már várok is)
A lányeg hogy hidd el, hogy meg tudod csinálni, akkor a babaád is elhiszi, és alszik majd jókat amíg Te tanulsz!
Sok sikert!
Szerintem ez nagyban függ a gyerektől is. Ezt már most is látod, hogy mennyire van el egyedül, nappal mennyit alszik. Én a lányom mellett el tudtam végezni a mérlegképes könyvelői tanfolyamot. 3 hónapos korától minden nap tanultam, amíg aludt nap közben (2 órát). Amikor ébren volt, sokat elvolt egyedül, akkor csináltam inkább a házimunkát.
De a második gyerekem csak fél órákat alszik, éjjel is állandóan fent vagyok, hulla vagyok, most tuti nem tudnék tanulni. Meg ahogy a többiek is írták, nagyban függ attól is, hogy kapsz-e segítséget a családodtól. Mert ha a baba mellett még a házimunka meg a főzés is teljesen rád marad, akkor nem fog menni.
én is baba mellett csinálom a másoddiplomát, 4 hónapos volt az első vizsgaidőszakban.
tippek:
folyamatosan haladni az anyaggal, nem az utolsó héten mindent!
amíg alszik, szigorúan tanulás, amíg ébren van, mehet a házimunka is
sétára is mindig vittem anyagot, ha esetleg elaludt, máris megcéloztam az első padot és tanultam
most már nagyobb, így a homokozó szélén ülve tanulok:)
és ugye az éjszakákat is ki kell használni...
+ tipp:
minden papíralapú anyagot a legfelső polcon tartani, különben tuti a másnapi beadandódat aprítja miszlikbe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!