Örökmozgó egyévessel el tudok menni strandra majd nyáron? Pihenés gondolom kilőve.
Kisebb városlátogatásokat kombinálhattok stranddal úgy ki is fárad és Ti se unatkoztok.
De nem lehetetlen
szia,
egy Duracel nyúl anyukája vagyok :D nos nálunk homokos a strand, ez nagyon bejött!! MÉG NAPOZNI IS TUDOK!! egybefüggően max 5 percet :))) a tengert is így választottuk tavaly és idén is, hogy homokos, lassan mélyülő legyen, hogy egy hangyányit pihenhessünk. egyébként beosztjuk Apával, hogy mikor ki az ügyeletes. meg általában bandástól járunk strandolni, a mi fiunk az egyetlen gyerek a társaságban, így néha 6-7 baby sitterem is van :)
Ági
Akkor így bevállalom!:)
Kedves Ági!Hol homokos a part,Balatonnál?Melyik részén?
szia,
ne haragudj, hogy csak most. a Balcsinál nem tudom hol van... mi Bulgáriába megyünk nyaralni, valamint Kiskunmajsára szoktunk nyáron rendszeresen eljárni, mert ott van egy homokos mesterséges tó, ami tökéletes a gyerekeknek.
Ági
Először is a mai gyengült és kilyukadt Ózon mellett, nem ajánlatos egy éves gyermekkel kimenni a standra. Egy éves korig nem is érheti a nap direktbe. Egy éves kort ha betölti akkor is védett helyen és csak délelőtt, délután és csak 1/2-1 órákat trikóban kis sapkával védeni-- ha nem akarod hogy a gyermeked tele legyen barna anyajegyek féleséggel az UV sugárzástól. A mostani erős sugárzás ártalmas még egy felnőttnek is, nem hogy egy pici gyereknek.
Egy darabig felejtsd el a strandot mint nő és légy vigyázó anya
Ezt nagyon komolyan írtam-- a mostani gyerekek körében megszaporodtak a borelváltozásos tünetek.
Pihenés kilőve? Erre számítanod kellett volna, hogy a gyermekkel 3 éves koráig csak odafigyelve lehet boldogulni egyik szemednek mindig ott kell lenni.
Tudod van egy kis fekete bóbitás törpe tyúkocskám. Van több is csak azok normál méretűek.
De csak ez a kicsi az egyedüli igazi anya. Most épp elült a tojásain-- de ha nem messze valamelyik tojik-- utána annak a tojását is behúzza maga alá--persze figyeljük és elvesszük az övéi megjelöltek.
A lényeg, a nagy tyúkok minden voltak csak nem anyák, mellőlük vitte el kóbor macska a picit.
A kis fekete megállás nélkül kotyogott terelgette őket, tanította őket, az engedetleneknek a fejéra koppintott, és aki csak megközelítette a kicsinyeit, már is felborzolta magát és támadott. S akkor eltűnődtem hogy az ember sajnos sokszor tanulhatna az állatoktól is.Mert őszintébbek, ragaszkodóbbak, gondoskodóbbak és hűségesebbek
Hát ilyen az igazi természet csodálatos-- Anyának lenni az életben az egyetlen igaz boldogság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!