Anyukák! Karácsonykor mennyi időtök marad majd az ünnepi frizurára, sminkre stb. egy örökmozgó baba mellett?
itthon leszünk 24-én, 3-asban. Ekkor nem sminkelek.
23,25 és 26-án ve3ndégek jönnek, sztem akkor sem, mert a család jön. 24,25 és 26-án templomozás, akkorra sminkelek, de csak úgy, mint eddig, a kocsiban, úton arrafelé:). A hajam könnyen kezelhető frizura, egy jó fejmosás rengeteget segít rajta.
Idén végre jó lenne, ha normálisan néznék ki a karácsonyi fotókon, mert valahogy mire odáig jutok, mindig csak az ünneplő ruhát kapom fel és ennyi.
A hajcsavróval alvás jó ötlet, aznap nekem se lenne rá időm. :)
Köszi csajok, várom még a válaszokat!
Hát én is hasonlóan vok mint a többiek.Fürdés aztán vmi szolid smink új ruha(kari ajándékom az egyik:-D)a hajamat meg álltalában csak kivasalom,de idén feltűzöm szépen.Addig rásózom apára a fiamat és elvonulok amig kész nem leszek.Ennyit minden férfi kibírhat.....
Legalább karácsonykor legyünk a toppon ha az év többi napján kicsit slamposabbak vagyunk.
És igen kell a jó fénykép,mert hát a tavalyi......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!