Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engednétek barátkozni az...

Engednétek barátkozni az elsősötöket egy olyan osztálytársával, aki rúdsportot űz?

Figyelt kérdés
A lányom 6 éves, szeptemberben iskolába megy. Én egy jóideje rúdtánc órákat látogatok, de ez sokkal inkább egy akrobatikus szertorna, mint tánc. Mióta nemrég beszerelték az otthonunkba is a táncrudat, a lányomat le se lehet szedni róla. Szeretné ő is elsajátítani ezt a mozgásformát, úgyhogy elkezdtem tanítani, és sokat edzünk együtt. Nagyon lelkes, nagyon élvezi. Szeretne ő is órákat látogatni. Viszont nem tudom, hogy érdemes-e ezt a sportszenvedélyét megosztania a barátaival. A gyerekek ugyan nem ítélkeznek, de a szüleik annál inkább. Ha kiderülne, hogy a gyermeketek kis barátnője/osztálytársa rúdtáncot tanul, megpróbálnátok útját állni a barátkozásuknak? Mennyire bélyegződne meg a lányom, ha nyíltan vállalná a hobbiját? Érdemes lenne arra kérnem, hogy egyelőre titkolja a dolgot, mert sokan félreértik ezt a sportot? Egyelőre azt is titkolja, hogy én rúdtáncolok, mert megkértem rá. Csak a beavatottakkal beszélgethet erről, és valóban nagyon diszkréten kezeli a dolgot. Ti mit gondolnátok egy rúdtáncoló kisiskolásról?
2015. jún. 7. 22:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

Szülőin majd azt veszed észre, hogy a szülők körbe ülnek, de hozzád közel senki sem.

Vagy vállald, amit csinálsz/csináltok, vagy ne csináljátok. Ha titkoljátok úgy olyan, mintha vaj lenne a fületek mögött, és pletykálásra adsz okot. Aztán a kitalációja másoknak mindig sokkal meredekebb, mint a valóság.

2015. jún. 8. 00:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
én kipróbáltam, majd belehaltam, pedig rendszeresen sportolok (havi kb 250-300 km-t futok). Ha a gyerekem bármelyik barátnője csinálná, én esküszöm, a hat évest is becsülnêm, nem eltiltanám a sajátomat tőle :)
2015. jún. 8. 06:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
mivel én is rúdtáncolok hobby szinten így egyáltalán nem zavarna, tudom hogy ott nem igazán van illegetés, hanem kőkemény izommunka, és bár élvezetes, de nagy kitartást is igényel, főleg az elején.
2015. jún. 8. 06:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Pff ez az cikk...

Ez a mozgásforma semmivel se szexibb, mint egy ritmikus gimnasztika. Igen, régen sztrip bárokban volt, most meg sport, nagy ügy.

2015. jún. 8. 09:25
 15/18 A kérdező kommentje:
A cikk még hagyján, az csak egy ember hülyeségét tükrözi, a rosszalló hozzászólások sokasága viszont elszomorító. Másfél-két év alatt ennyivel felvilágosultabbá váltak volna az emberek, hogy itt meg most mindenki tökre elfogadja?
2015. jún. 8. 10:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egész biztos nem akadályoznám meg emiatt, hogy azzal barátkozzon a gyerek, akivel akar. Ez egy sport, nem sztriptíz. Ha ezt valaki nem tudja, az téged vagy a kislányodat nem minősít.

Ne kérd, hogy titkolja, ne legyen benne indokolatlan szégyenérzet. Semmivel sem gázabb rúdtáncolni, mint mazsorettezni vagy színpadi táncra járni például.

Egyébként nyulván ízlések és pofonok, de szerintem abszolút nem erotikus a rúdtánc. Én mindig arra gondolok, hogy ilyet látok, hogy szerencsétlennek hú de fájhat, biztos nincs már bőr a combján belül. Amúgy a cirkuszban is vannak rúdtáncos akrobaták/sportolók, tizenéves lánykák. Erősek, mint a bivaly.

2015. jún. 8. 13:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett felvilágusultabb senki csak itt nem zavarna senkit az hogy itt mi van nem ugyan az mint az ossztálytársak szülei mondanának ,vagy viselkednének .vagy válalod vagy nem dönsd el magad és válald mások véleményét eröl lehet semmit nem mondanak tesznek ,lehet hogy negativ lesz .ha megtudják lehet hogy nem ez az osztályközöségen mulik majd .
2015. jún. 8. 13:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
a kérdés alapján tökre azt hittem, ez valami agresszív sport, amiben rúddal verekednek... miért ne engedném barátkozni? a sport jó, erősít testet-lelket.
2015. jún. 8. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!