Mit szólnátok, ha a fiatokra a konyhában nyitnátok rá egy osztálytársával?
Ma sajnos én kerültem ilyen helyzetbe és eléggé megalázó volt, de a fiú szerint ne csináljak ebből ügyet.
Nem kellett ma bemennem a suliba, mert tegnap kaptam mára is igazolást és elmentem az egyik barátomhoz, akivel kicsit bonyolult a kapcsolatunk... Mindketten többet akarunk a másiktól, csak félünk kimondani.
Ott voltam délelőtt és a konyhában meglátott minket a mostohaapja, amikor a fiú a blúzomat próbálta kigombolni... Ott csak elnézést kért a zavarásért, meg hogy csak egy számla kell neki, amit a barátom anyukája a konyhaablakba tett. Utána el is ment, én pedig legszívesebben elsüllyedtem volna.
Félek, hogy esetleg emiatt rossz véleménnyel lesz rólam bárki és ezt nem szeretném.
Mondjuk szerencsésebb lett volna ott és akkor témázgatni, ahol és amikor
1. vagy nincs senki otthon rajtatok kívül;
2. vagy a barátod szobájában vagytok, ahová kopogás nélkül valószínű nem nyit be a nevelőapja.
Ha amúgy nem ellenzi, hogy ilyet tegyen a barátod, akkor valószínű nem csinál belőle ügyet (férfi-összetartás), de szerencsésebb lenne, ha ti máskor betartanátok, amit följebb írtam. Szóval, vonjátok le a tanulságot, de ne problémázzatok rajta sokáig.
Amúgy, neki is kellemetlen lehetett, de nyilván túltette magát rajta.
Általában a szobájában vagyunk, csak lementünk megnézni, hogy van-e valami kaja, vagy rendeljünk-e és akkor elkezdett vetkőztetni, én meg azt sem tudtam, mi van.
A mostohaapja meg előtte nem volt otthon, csak hazaszaladt valamiért és mi nem hallottuk az autóját a bejáróban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!