Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a fiatokra...

Mit szólnátok, ha a fiatokra a konyhában nyitnátok rá egy osztálytársával?

Figyelt kérdés

Ma sajnos én kerültem ilyen helyzetbe és eléggé megalázó volt, de a fiú szerint ne csináljak ebből ügyet.

Nem kellett ma bemennem a suliba, mert tegnap kaptam mára is igazolást és elmentem az egyik barátomhoz, akivel kicsit bonyolult a kapcsolatunk... Mindketten többet akarunk a másiktól, csak félünk kimondani.

Ott voltam délelőtt és a konyhában meglátott minket a mostohaapja, amikor a fiú a blúzomat próbálta kigombolni... Ott csak elnézést kért a zavarásért, meg hogy csak egy számla kell neki, amit a barátom anyukája a konyhaablakba tett. Utána el is ment, én pedig legszívesebben elsüllyedtem volna.

Félek, hogy esetleg emiatt rossz véleménnyel lesz rólam bárki és ezt nem szeretném.

2014. dec. 9. 14:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Szívesen megnézném azok korabeli ellenőrzőit akik most a hiányzás miatt beléd kötnek. Tudom, tudom, már nincs meg!
2014. dec. 9. 15:11
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Semmit, nem felejtenem el, hogy en is voltam fiatal. Illetve pont annyit szolnek, mint amennyi itt tortent.

A lanyrol se lenne rossz velemenyem emiatt, sot, eleve nem lenne semmilyen velemenyem, majd ha a fiam ugy iteli meg hogy eleg komoly a leanyzo, ugyis bemutatja, raerek akkor velemenyt kialakitani :)

2014. dec. 9. 15:12
 13/17 A kérdező kommentje:

"minden ledér életű lánykának 4,8 meg 5ös átlaga és több nyelvvizsgája van." Na jó, tudod kit fárassz... :D

Nem kötelező válaszolni, ha csak bántani próbálod a másikat!

2014. dec. 9. 15:16
 14/17 anonim ***** válasza:
21%

"Menjenek szobara." kb.

Meg talan annyi, hogy remelem nem a konyha pultot kornyekeztettek meg.

Tudod ahol csinaljak a kajat stb...

2014. dec. 9. 15:55
 15/17 anonim ***** válasza:
97%

ez aranyos sztori szerintem :DD nincs semmi baj ezzel, máskor menjetek a hálószobába és nem lesz ilyen :D

amúgy meg ne cseszegessétek lógásért, van igazolása, hülye lenne bemenni..

2014. dec. 9. 16:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Viseld úgy, ahogy a legtöbb felnőtt szokta: mintha semmi nem történt volna. Hidd el, apuka nem fogja szóba hozni, legalábbis előtted nem. Legfeljebb a "pároddal" beszéli meg. Ha legközelebb találkoztok, csinálj úgy, mintha először találkoznál vele. Ha valamiért mégis poénkodik vele, akkor vedd a lapot, és mosolyogj szelíden, és mondd, hogy "Ne is tessék mondani, még mindig zavarba vagyok." aztán tereld el a szót. :) Nem lesz baj.
2014. dec. 9. 17:31
 17/17 anonim ***** válasza:
22%

Úgy érzem elkezdődött, hátradőlhetek a popcornnal a kezemben és várhatjuk a kérdéseket a közeljövőben:

- Lehetek terhes?

- Terhes lettem, megtartsam?

- A barátom lelépett miután megszületett a kicsi pedig megesküdött hogy jó apja lesz a gyerknek. Mit tegyek?

- Mennyi a gyerektartás ha...?

- Rányitottam a konyhában a lányomra amint a barátja épp "tölti a paprikát". Mi legyen?

...

2014. dec. 9. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!