Mit szólnátok, ha a fiatokra a konyhában nyitnátok rá egy osztálytársával?
Ma sajnos én kerültem ilyen helyzetbe és eléggé megalázó volt, de a fiú szerint ne csináljak ebből ügyet.
Nem kellett ma bemennem a suliba, mert tegnap kaptam mára is igazolást és elmentem az egyik barátomhoz, akivel kicsit bonyolult a kapcsolatunk... Mindketten többet akarunk a másiktól, csak félünk kimondani.
Ott voltam délelőtt és a konyhában meglátott minket a mostohaapja, amikor a fiú a blúzomat próbálta kigombolni... Ott csak elnézést kért a zavarásért, meg hogy csak egy számla kell neki, amit a barátom anyukája a konyhaablakba tett. Utána el is ment, én pedig legszívesebben elsüllyedtem volna.
Félek, hogy esetleg emiatt rossz véleménnyel lesz rólam bárki és ezt nem szeretném.
Semmit, nem felejtenem el, hogy en is voltam fiatal. Illetve pont annyit szolnek, mint amennyi itt tortent.
A lanyrol se lenne rossz velemenyem emiatt, sot, eleve nem lenne semmilyen velemenyem, majd ha a fiam ugy iteli meg hogy eleg komoly a leanyzo, ugyis bemutatja, raerek akkor velemenyt kialakitani :)
"minden ledér életű lánykának 4,8 meg 5ös átlaga és több nyelvvizsgája van." Na jó, tudod kit fárassz... :D
Nem kötelező válaszolni, ha csak bántani próbálod a másikat!
"Menjenek szobara." kb.
Meg talan annyi, hogy remelem nem a konyha pultot kornyekeztettek meg.
Tudod ahol csinaljak a kajat stb...
ez aranyos sztori szerintem :DD nincs semmi baj ezzel, máskor menjetek a hálószobába és nem lesz ilyen :D
amúgy meg ne cseszegessétek lógásért, van igazolása, hülye lenne bemenni..
Úgy érzem elkezdődött, hátradőlhetek a popcornnal a kezemben és várhatjuk a kérdéseket a közeljövőben:
- Lehetek terhes?
- Terhes lettem, megtartsam?
- A barátom lelépett miután megszületett a kicsi pedig megesküdött hogy jó apja lesz a gyerknek. Mit tegyek?
- Mennyi a gyerektartás ha...?
- Rányitottam a konyhában a lányomra amint a barátja épp "tölti a paprikát". Mi legyen?
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!