14 éves fiamat elengedhetem az osztálytársával fotózni be a városba?
Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 21:05
1/7 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat. Este.
2014. dec. 11. 21:06
2/7 anonim válasza:
Talán, de lehet mást is csinálnának azon kívül, alkoholivás, ilyesmi
3/7 anonim válasza:
Ha egy szülő ilyet kérdez másoktól/idegenektől, akkor ott már gondok vannak.
Te vagy az anyja/apja, neked kéne tudnod, hogy milyen az adott környezet ahol éltek, mennyire biztonságos..stb. hogy egyáltalán elengedheted-e.
Viszont a kérdésedre a válaszom: igen.
5/7 anonim válasza:
2-es, mi a bajod az alkoholizálással?
6/7 anonim válasza:
Hazaérkezési határidővel szerintem lehet, ha nem bízol meg benne, később titkolózni fog.
7/7 anonim válasza:
Tizennégy évesen simán mászkáltam egyedül, mondjuk asszem este 10-re otthon kellett lennem. Ez számomra jó kompromisszumnak tűnik. Ha inni fog, azt úgyis észreveszed rajta amikor hazaér. Egy sört mondjuk nem de az meg nem a világ. Egyébként meg Te tudod, valóban, hogy milyen a környék, a környéken élő emberek és mennyire tud vigyázni magára a gyermeked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!