Szerintetek elengedhetem a 15 éves lányomat a barátaival bulizni?
El fog menni, ha nagyon el akar menni... szerintem engedd. Kösd ki, hogy legyen itthon 11-re, aztán nagylelkűen engedélyezd a fél 12-t.
Aztán reménykedj, hogy nem mászik rá a fél diszkó.
Ha nincs okod arra, hogy ne bízz meg benne, nyugodtan engedd el! Ha soha nem engeded el úgy, hogy azért néha ő is megérdemelné, mert megbízható, felelősségteljes lány, az a kapcsolatotok rovására és az ő viselkedésének rovására fog menni. Beszéljetek meg egy időpontot, hányra érjen haza (vagy hányra mész érte), és ha ehhez tartja magát, és nincsen semmi probléma (tehát nem a mentő viszi el a gyerekedet éjszaka a buliból...), akkor máskor is nyugodtan elengedheted, ha épp belefér a tanulnivalók és egyéb elfoglaltságok mellett.
Én 19 éves vagyok, 15 évesen már elengedtek a szüleim a barátaimhoz házibulikba (kb. 3-4-szer egész évben), mindig felelősségteljesen viselkedtem, sosem volt semmi probléma, jól éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!