Ha valakit "nem érdekel" a facebook, az automatikusan nem törődik a barátaival?
Még régebben beszélgettem egy ismerősömmel, és szóba került a facebook is. Kifejtettem neki, hogy szerintem hülyeség minden egyes pillanatot kiposztolni, kirakni mit eszik éppen az illető, főleg ha mondjuk egy átlag szendvics, és nem pl egy általa sütött torta, ami érdekes is. Neki az volt a véleménye, hogy valami különleges jelentése van, ha valaki megosztja ezt.
Később pedig mondtam, hogy engem nem érdekel a facebook, van nekem, használom is, de nincs rólam 300 kép, meg nem osztok meg mindent. Erre mondta hogy én akkor nem is törődök a barátaimmal. Elfelejtettem hozzátenni, hogy telefonon is fel tudom hívni őket, még jobb is hallani a hangjukat, csak így ez ledöbbentett, hogy ezt kijelenti.
Szerintem nem a facebook jelenti mindenkinek a világot.
Mi a véleményetek?
Különben ő egy elég számtech típus, múltkor fél óráig mesélt hogy milyen hülyeségeket terjeszt a Class Fm a vágási technikákról. Szívesen hallgattam, próbáltam is hozzászólni, igaz, én egyáltalán nem vagyok otthon ezekben, mondta is hogy olyan, mintha a falnak beszélne..
:/
Én is így vagyok ezzel, a mindenféle kaja kirakását pedig mindig is hülyeségnek tartottam.
És mit gondoltok az ismerősöm véleményéről, gondolkodásmódjáról?
Kicsit úgy éreztem, hülyének vagyok nézve.
Szerintem gáz a gondolkodásmódja. Én konkrétan kiakadok attól, hogy sok embernek az élete a facebook körül forog és tényleg azt is kiposztolják, ha éppen kakilni mennek o.O Lehet azt használni ésszel is.
És vajon mit gondol a facebook előtti időkről? Akkor az összes ember letojta a barátai fejét? Ha egy kicsit is gondolkodna, nem mondana ilyen marhaságot.
Egyébként pont az a furcsa, hogy ő se nyomja tele a falát mindenféle dologgal percenként.
Ő eléggé az informatika világában él, teljesen laikusként próbálok hozzászólni ezekhez a témákhoz, és szerintem azért nem vagyok gyerekes, mert nem tudom, mennyit fizetnék havonta egy white hackernek. Ez is szóba került egyszer valahogy.
:)
A fész a világon a legnagyobb hitvány gagyiság.
Évekkel ezelőtt töröltem magam róla.Örülök,hogy már nem vagyok fent rajta.Nem is hiányzik...
Ne keresgéljen és ne nyomozzon utánam senki,meg amúgy is,minek nekem az a sz_r?Semmi haszna nincsen.Kockáknak való csak.
A fészes barátság meg csak egy kirakat és nem igazi,nem eredeti.
A barátokkal pedig élőben kell törődni és nem facebookon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!