Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki aki az osztálytársával jár/járt?
Nem én,hanem az akkori legjobb barátnőm.Az elején még oké volt,de tényleg hamar jelentkeztek a problémák,aztán amikor szakítottak,akkor a srác folyamatosan zargatta a barátnőmet,és mikor végleg lekoptatta,akkor meg a gyerek a haverjaival karöltve gúnyolódott rajta...
Személyes véleményem szerint én nem járnék osztálytárssal,nekem túl sótlan lenne,hogy egész nap egy légtérben vagyunk.Hiányozna az izgalom,a várakozás a napomból,amit a hiánya vált ki.Meg én elég szabadságvágyó típus vagyok és nem szeretem,ha figyelnek meg rajtam lógnak.:) Aki szereti a sülve-főve együttlevést annak a kapcsolat része oké lehet a dolognak,csak aztán ott van az,hogy mi lesz,ha szakítanak.Jobb esetben,ha érett gondolkodású a másik fél,akkor tudomásul veszi,hogy vége,de másik esetben kevés annál kellemetlenebb dolog van,amikor minden nap egy légtérben kell lenned azzal,aki otthagyott vagy épp te hagytad ott...
Járni jó volt, de szakítás után nagyon szar.
Egy ismerőst vagy barát barátját elkerülheted, de őt minden nap látni fogod. Ez az ami igazán fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!