Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki járt már igy? Hogy oldotta meg?
A történet a következő: párommal szétmentünk.Külföldön éltűnk..Én egyből elhoztam a szükséges cuccom.Viszont még maradt nála cuccom.Megbeszéltük ha megyek a cuccomért,akkor irok neki.Erre a mai napon rám irt,mi van velem,mikor megyek a cuccaimért..
Iszonyat rossz vele beszélni.Fáj.Nem is nagyon birom.Próbálom magam erősnek mutatni,ne lássa,hogy fáj,de nehéz.
Megfordult a fejembe,hogy lehet nem a cuccaim miatt irt rám..de tudom reménytelen.Barátok is mondták várjam ki a végét,mit ir.
Az a tudat pedig,hogy találkoznom kell még vele 1x. ( hisz a cuccaim el kell hoznom ). Barátok mondták kérjem meg szüleim hozzák el a cuccaim.
Arra lennék kíváncsi ki volt már ilyen helyzetbe,hogy oldotta meg,hogy viselte?
Ha akar tőled még valamit akkor anélkül is felhív, hogy otthagysz valamit.
Szerintem kérj meg valakit, hogy kísérjen el és ketten hozzátok el a cuccaidat. Így elkerülhetőek a kínos jelenetek.
Ha pedig te is hiányzol neki akkor írni fog pár nappal később.
Igazából nem volt az a kérdéseim között,hogy mi miatt irt rám,hiányozhatok e neki.. :)
Ismerem annyira,hogy makacs,és inkább szenved,minthogy rám írjon...ez a "mikor viszed el a cuccaid " pedig egy jó ürügy neki,hogy írjon..
Arra lettem volna kiváncsi,hogy lehet ezt kibírni..a beszélgetést vele,s mikor elhozom a cuccaim..
Erre szerintem nincs recept. De ne lassa rajtad, hogy milyen vagy. Azert irtam, hogy kerj meg valakit, hogy elkiserjen. Megelozhetoek a kinos kerdesek es a kinos csend is. Ha akar valamit ugysem fogja tudni megallni, hogy ne szoljon. Legfeljebb annyit mond kesobb keres meg.
Meg kell probalni lezarni es elfelejteni. Sajnos van amikor a vege az vegleges barmennyire is faj a dolog. Sajnos az ember kepes oriasi dolgokat belekepzelni egy jelentektelen dologba is. Az pedig elmulik. Ha erolteted es kerulgeted lehet, hogy csak te kerulsz kinos helyzetbe.
Szerintem menjetek oda, legy vele jofej, de ne ess tulzasba. Vagy csak menjetek oda es fapofaval hozzd el a cuccokat. Hazafele raersz sirni es legalabb a baratnod is ott lesz vigasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!