Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van, aki beszoktatás nélkül...

Van, aki beszoktatás nélkül képes bölcsibe adni, vagy bébiszitterre bízni, csak mert rákényszerül?

Figyelt kérdés

lenne egy állás, most rögtön várnának. mindenkit felháborít hogy nem akarok menni, mert a kicsi 1 éves, nagyon anyás, nem akarom még másra bízni, pláne nem szoktatás nélkül. szept-től van bölcsi, az rendben lenne, beszoktatnám és go.

nagy családi vita van ebből, ennyivel tudnak segíteni, hogy munkát tudnak nekem, ami ráadásul jól fizet, olyan soha vissza nem térő lehetőségről van szó.

meg szép dolog de tesóm szintén anya, 100 km-re lakik, vállalná.(én meg naponta utazgassak oda vissza 200-at, hogy lássam....?)

de akkor sem volt még egy percet sem nélkülem.

októbertől gyesem van csak, egyenlő az éhenhalással, még temetésre sem futná..

valszeg kihagyom a mostani munkahelyet így is eléggé kihat a gyerekre hog nincs apja, páne ha én most hirtelen lelépnék. ezt nem fogom kockáztatni.

csak furdal a lekiismeret.

2015. jún. 7. 13:14
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lehet a gyerek még veled? Te nem vagy 100-as, de még 4 éves agyi szintjén sem állsz...Netán be vagy nyomva, drogozva? Másra nem tudok gondolni.
2015. jún. 9. 11:13
 32/32 anonim ***** válasza:
szerintem a helyesírási hibára gondolt
2015. jún. 9. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!