Akinek nagyon anyás volt a babája, gyermeke, hogy ment a beszoktatás a bölcsibe vagy oviba?
Figyelt kérdés
Most másfél éves. Olvastam hogy szeparációs szorongás. Mindenhova utánam jön :). Ha otthagyom a szobában sírni kezd, jön velem a fürdőbe és wc-re is :).
2 évesen megy majd bölcsibe, kíváncsi leszek hogy fogom beszoktatni :).
2014. ápr. 10. 21:27
1/6 anonim válasza:
A fiam 21 hnapos és nagyon matricás. De néhány hónap múlva ez is el fog múlni, szepszor2:) Lányom is ilyen volt ennyi idősen.
Fél év náluk rettentő sok idő:)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) remélem enyhülni fog a "matricázás",:)
2014. ápr. 10. 21:34
3/6 anonim válasza:
A kisebb lányom nagyon anyas! Az a tipus, h valóban egy percre sem vagy egyedül! 1evesen került bölcsibe 12hetet igenyelt a beszoktatas! Most 18honapos, most 3hete kezdett el maradni minden szó nélkül, h egyből megy játszani! Nagyon nehéz volt "elengednem" csak ültem néztem és furcsa volt, h nem én pelenkazom, etetem stb! Mostanra belerazodtunk a bölcsibe, munkaba!:-) Csak türelem!
4/6 anonim válasza:
Nekem könnyen beszokott,pedig irtó anyás volt,de a kiváncsiság,a barátok,a kedves gondozónénik,a rengeteg új dolog,móka-kacagás erősebb volt a félelemnél :) az első 2 hónapban voltak pityergések elválásnál,de ez természetes.Amint tudatosul a kis fejekben,hogy "anya,mindig jön" onnantól nincs gond.
5/6 anonim válasza:
Ugyanazt tudom irni, mint az elottem szolo. Nagyon anyas-apas, nagyon bujos kislanyunk szempillantas alatt, konnyek nelkul szokott be. Nagyon jo bolcsit talaltunk, hala Istennek imadja. 22 honaposan kezdte, 14 honaposan is probaltuk szoktatni, akkor inkabb kivettem, szornyu volt.
6/6 anonim válasza:
Az én fiam 4 éves, és világ életében nagyon anyás volt. Az ovit 3,5 évesen kezdte, az elején persze volt hangos zokogás, ez folyamatosan enyhült, és kb. egy hónap alatt nagyon megszerette az ovit, most már teljesen odavan érte. Érdekes módon az anyássága alig-alig enyhült, ugyanúgy nem szereti, ha bárhol máshol ott hagyom (az ovin kívül persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!