Van, aki beszoktatás nélkül képes bölcsibe adni, vagy bébiszitterre bízni, csak mert rákényszerül?
lenne egy állás, most rögtön várnának. mindenkit felháborít hogy nem akarok menni, mert a kicsi 1 éves, nagyon anyás, nem akarom még másra bízni, pláne nem szoktatás nélkül. szept-től van bölcsi, az rendben lenne, beszoktatnám és go.
nagy családi vita van ebből, ennyivel tudnak segíteni, hogy munkát tudnak nekem, ami ráadásul jól fizet, olyan soha vissza nem térő lehetőségről van szó.
meg szép dolog de tesóm szintén anya, 100 km-re lakik, vállalná.(én meg naponta utazgassak oda vissza 200-at, hogy lássam....?)
de akkor sem volt még egy percet sem nélkülem.
októbertől gyesem van csak, egyenlő az éhenhalással, még temetésre sem futná..
valszeg kihagyom a mostani munkahelyet így is eléggé kihat a gyerekre hog nincs apja, páne ha én most hirtelen lelépnék. ezt nem fogom kockáztatni.
csak furdal a lekiismeret.
Hu, 2 valasz utan levontad a konkluziot.. vao.
A kerdesedben ott a valasz. Rakenyszerul, tehat nem akarom-nem akarom kerdese. Ha valaki rakenyszerul, akkor ott nincs mas opcio
Miért nem érdeklődsz a bölcsiben, hogy korábban beszoktathasd?
Én is éppen állást keresek, még van jó fél évem a kicsi második szülinapjáig. De most hívtak egy jó helyre, betanulni, ősztől lenne élesben.
A bölcsiben ilyenkor nincsenek fullon, mert van, ahol a nagyobb tesóval a nagyi vigyáz rá, nyaralni mennek stb. és kevesebb a gyerek. Nálunk azt mondta a vezető is és a vezető gondozónő is, ha vége a nyári zárásnak, akár már utána is vihetem beszoktatni.
Egy kérdést megér.
Sajnos, ilyenkor valamelyik ujjadat "meg kell harapnod". A munka nagyon fontos, hiszen abból fogtok élni, szép dolog a ragaszkodás, ha közben nem tudsz meleg cipőt venni télre.
Van, aki beszoktatás nélkül adja bölcsibe, több ok miatt. Munkahely, másik tesó stb.
A kényszer nagy úr, de ha nincs kényszer, akkor ne tedd. Viszont a gyereknek csakis pénzból tudod biztosítani a megélhetését, és ha egyedül neveled, akkor nem mindegy, hogy mennyit keresel.
Nekem is a szívem szakadna meg, de egy nagyon jó ajánlatot nem utasítanék el.
jelenleg gyedből élünk
a gyerek 1,5 éves koráig kapom
a másik opció, ha ezt a mostani munkalehetőséget kihagyom, hogy szeptemberben beszoktatás alatt tudok munkákra jelentkezni októberi kezdéssel. ha már 70 ezret fizet, mellé a gyes, abból elevickélek, míg nincs jobb munkalehetőség, tehát munka mellett is pályázgatnék máshova.
már akkor amikor a jelentkezési lapot a bölcsiből elhoztam, már jeleztem is, hogy akár már nyártól beadnám. határozottan elutasítottak, de nem is egyszer mondták el, nehogy újra megkérdezzem.
a protezsált munkát tekintve, a pakliban van az is, hogy most bedobom hirtelen a gyereket, utána pár próbanap múlva meg kiderül nem is vagyok jó nekik és ott leszek megint munka nélkül...
a kérdés feltevés valami olyasmit takarna, hogy nem tudom tévednék e, de látom, van aki nem szoktat.
szomorú. szerintem a gyerek az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!