Ha a bölcsis beszoktatás alatt nem sírt akkor
törvényszerű, h később fog?
Figyelt kérdés
2 hetes beszoktatás végén vagyunk a 2 évesemmel. Eddig jól megy az egész, nem sírt. Mindenki riogat h később fog! Már tiszta ideg vagyok h mi lesz ha sírni fog, utána h fogok tudni dolgozni. Van olyan h nem sír egy kisgyerek pl. 1 hónap múlva sem?
2014. szept. 18. 08:38
1/7 anonim válasza:
Nem törvényszerű, de nálunk így volt. Akkor kezdett sírni, amikor rájött, hogy most már mindig bölcsibe kell menni. Aztán szépen megszokta, nagyon szeretett járni. Van olyan gyerek is, aki egyáltalán nem sír.
2014. szept. 18. 08:42
2/7 anonim válasza:
A fiam sem sírt az elején, aztán volt 1 hét, mikor minden reggel sírva hagytam ott. Elmúlt ez is.
2014. szept. 18. 08:43
3/7 anonim válasza:
Van olyan, igen. Ismerős gondozono mondta, hogy ok jobban szeretik a beszoktatast elott sírós gyerekeket, mert az többnyire azt jelenti, hogy a gyereknek jo a kapcsolata az anyával, nem bízik meg azonnal vadidegenben es a gondozononek van eselye elnyernie a bizalmat. Aki azonnal bummbele gond nelkul, az sokszor később realizálja, hogy ez komoly, mostmár mindennap igy lesz es sokként érheti. Persze ez nem törvényszerű, de gyakori. Amúgy a hugom ovono es o is ugyanezt mondja a beszoktatosokrol.
2014. szept. 18. 08:45
4/7 anonim válasza:
Lányom soha sem sírt, de bölcsikezdés után 1-2 hónappal, minden nap nagyon "feszülten" hoztuk haza. Valahogy akkorra jött ki belőle, hogy nincs velünk.
Úgyhogy nem törvényszerű, hogy sírni fog, de ne lepődj meg, ha mégis, vagy ha esetleg másféle "tüneteket" produkál. Valahol belőlük is ki kell jönnie a változással járó feszültségnek.
De előre felesleges aggódnod rajta, ha nem lesz gond, nem lesz, ha lesz, akkor meg túlélitek, mint ahogy mindannyian!
2014. szept. 18. 08:58
5/7 anonim válasza:
Hát hogy törvényszerű-e azt nemtudom de az én fiam sírt!Ő is a beszoktatás alatt nem igazán pityergett hanem utánna mikor leesett a tantusz,hogy ez nem csak ideiglenes állapot hanem végleges!
Amúgy én inkább pont azon aggódnék ha egyáltalán nem sírna,akkor elgondolkodnék,hogy valamit nem jól csináltam!!
2014. szept. 18. 14:17
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor kezdem magam egy rakás szarnak érezni mert nem sír, áhh, most meg ezen agyalok! :(
2014. szept. 18. 14:31
7/7 anonim válasza:
2 hét után még ne agyalj rajta. Általában később jön elő, ha előjön. DE ha nem, akkor mi van? Szerintem ne parázz rá ennyire!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!