Ti mikor vágtátok először a haját? Igaz, hogy 1 évesen le kell vágni az egészet, hogy erősödjön? A környezetemben sokan mondják, sokak szerint meg tévhit. Kb egyenlő arányban.
én babámnak leginkább tarkón, amiért ott megmaradtak a babahajai is, nagyon dús, folyamatosan beizzad, csurom vizes a hosszú haja( 5-10 cm lehet saccra)viszont fejtetőn olyan hiányosnak tűnik, de nem nagyon vészes, főleg hajmosásnál tűnik fel, hogy kopasz 1 cm-es foltjai vannak szinte, ill ritkás a haja.
viszont érdekes mód ha "hajráfszerűen" nézzük attól számítva arc felé eső részen főleg halánték mögött, nincs haja, csak finom 2 mm-es arany szőrzetszerűség, nem tudom leborotváljam ott, vagy ez természetes?
Dehogy kell levágni, nem attól erősödik, ez csak buta babona.
Ha nem hiszed, kérdezd meg akármelyik fodrászt, vagy orvost aki elmagyarázza ennek a biológiai hátterét.
",5 éves a lányom, csak a frufruját szoktam neki rendszeresen vágni.
A végéből kétszer vágtam eddig pár centit.
Nekem a legvégét vágták le mindig, ahogy szokás felnőttnek is 1-1 centit levágni évente-félévente. És csak 4 évesen lett 10-15 cm-es a hajam.
De nem volt ilyen nagy különbség az eleje és a hátulja közt, mint ahogy írod. Most felnőttként viszont van. Elől csak 3-15 centisre nőnek meg a szálak, házul derékig ér.
OFF
Azt nem értem, sokan írjátok a fodrászt, meg hogy vágATni. Minek mentek egy sima hajvágásra fodrászhoz, hogyhogy nem tudjátok otthon levágni?
ON
8-as! 7-es vagyok. Olyan kézügyességem van, hogy előbb adnék ollót a gyerek kezébe, hogy intézze el magának, mint, hogy én vágjam le. Nem szeretném kinevettetni szegényt.
Mamámnak vágtam egyszer le a haját...de csak egyszer, többet nem engedte. Szegény úgy nézett ki, mint Liszt Ferenc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!