Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mikor vágtátok először a...

Ti mikor vágtátok először a haját? Igaz, hogy 1 évesen le kell vágni az egészet, hogy erősödjön? A környezetemben sokan mondják, sokak szerint meg tévhit. Kb egyenlő arányban.

Figyelt kérdés

én babámnak leginkább tarkón, amiért ott megmaradtak a babahajai is, nagyon dús, folyamatosan beizzad, csurom vizes a hosszú haja( 5-10 cm lehet saccra)viszont fejtetőn olyan hiányosnak tűnik, de nem nagyon vészes, főleg hajmosásnál tűnik fel, hogy kopasz 1 cm-es foltjai vannak szinte, ill ritkás a haja.

viszont érdekes mód ha "hajráfszerűen" nézzük attól számítva arc felé eső részen főleg halánték mögött, nincs haja, csak finom 2 mm-es arany szőrzetszerűség, nem tudom leborotváljam ott, vagy ez természetes?

2015. jún. 7. 00:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Dehogy kell levágni, nem attól erősödik, ez csak buta babona.

Ha nem hiszed, kérdezd meg akármelyik fodrászt, vagy orvost aki elmagyarázza ennek a biológiai hátterét.

",5 éves a lányom, csak a frufruját szoktam neki rendszeresen vágni.

A végéből kétszer vágtam eddig pár centit.

2015. jún. 7. 00:11
 2/19 A kérdező kommentje:
de normális, hogy "elöl" (fül feletti vonalon)én babám kopasz 1 évesen?
2015. jún. 7. 00:21
 3/19 anonim ***** válasza:

Nekem a legvégét vágták le mindig, ahogy szokás felnőttnek is 1-1 centit levágni évente-félévente. És csak 4 évesen lett 10-15 cm-es a hajam.

De nem volt ilyen nagy különbség az eleje és a hátulja közt, mint ahogy írod. Most felnőttként viszont van. Elől csak 3-15 centisre nőnek meg a szálak, házul derékig ér.

2015. jún. 7. 00:49
 4/19 anonim ***** válasza:
6 hónapos volt mikor először lett nyírva, azóta kb 5-6voltunk fodrásznál, most másfél éves. Nem tudom hogy ez miatt vagy egyszerűen amugy is ilyen sok haja lett volna, de iszonyú dús erős haja lett a fiamnak.
2015. jún. 7. 00:57
 5/19 anonim ***** válasza:
Nekem a nagymamám mondta, hogy le kell nyiratnom a lányom haját kopaszra, mert akkor szép erös és dús haja lesz :-) Ekkora butaságot! Egy fikarcnyit se lesz erösebb és dúsabb a babád haja. Amúgy az én lányomnak is alig volt haja egy évesen, inkább csak hátul. Most másfél éves és szépen nö neki elöl is.
2015. jún. 7. 05:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Én levágtam mert hátul volt neki egy pici és mindig csomokban volt többi helyen meg semmi ,1 évesen ,utána viszont mindenhol lett haja szép hullámos azota csak elöl vágjuk neki.
2015. jún. 7. 06:24
 7/19 anonim ***** válasza:
Fiam extrém hosszú és sok hajjal született, nem is hullott neki soha, csak még több lett és nagyon gyorsan nő. 2 hónaposan már le kellett neki vágni, most 14 hónapos, már kb. 6-szor voltunk fodrásznál.
2015. jún. 7. 07:05
 8/19 anonim ***** válasza:
16%

OFF

Azt nem értem, sokan írjátok a fodrászt, meg hogy vágATni. Minek mentek egy sima hajvágásra fodrászhoz, hogyhogy nem tudjátok otthon levágni?

ON

2015. jún. 7. 07:13
 9/19 anonim ***** válasza:
1.5 évesen vágtunk 3 centit a frufrujából. hogy kilásson. Igy is iszonyú sok haja van.
2015. jún. 7. 07:43
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

8-as! 7-es vagyok. Olyan kézügyességem van, hogy előbb adnék ollót a gyerek kezébe, hogy intézze el magának, mint, hogy én vágjam le. Nem szeretném kinevettetni szegényt.

Mamámnak vágtam egyszer le a haját...de csak egyszer, többet nem engedte. Szegény úgy nézett ki, mint Liszt Ferenc...

2015. jún. 7. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!