Mi a baj a "fiú"harisnyával? Nagyon sokan panaszkodnak rá, de indokot nem adnak.
Szerintem az a gond, hogy férfiatlan a harisnya. Amit azért is nem értek, mert nyilván nem felnőtt férfiakra akarják ráhúzni, hanem kisfiúkra, viszont cukimuki nevet adnak a fiúgyerekeknek, ami komoly felnőtt férfiként rettentő ciki lesz majd. Szóval nem értem...
(én simán ráadom a fiamra a harisnyát, igaz, még csak ovis, de később is ragaszkodni fogok hozzá)
Akik panaszkodnak, legyenek szívesek feltalálni egy megfelelő ruhadarabot, amit a nadrág alá lehet adni kisfiúra.
Azért fázzon a fiam, azért legyen beteg, mert valakiknek nem tetszik az autó mintás harisnya? Az enyémek kapnak és kész. Fontosabb a gyerekem egészsége, mint néhány ember véleménye.
Szerintem hidegben indokolt a fiúkra is a harisnya, nadrág alá. Ha nagyobb a gyerek, lehet venni jégeralsót is. Suliba már, ha nem tart sokáig elérni a sulihoz, akkor szerintem nem kell, bár, ha sokat játszanak kint, nem tudom...
Nálunk, ha sok időre megy ki a férjem (vásárba szétnézni, órákra), akkor bizony vesz fel jégeralsót, mert vékony, fázós alkat :)
4-es, nem mondta senki, hogy te ne add a gyerekedre! :)
Mi a gond, az hogy más nem adja rá a sajátjára? Hadd legyen ez mindenkinek a saját hatásköre. Én helyette egyébként vékony nadrágot adok alá, olyan, mint a leggings, csak nem annyira tapadós. Kényelmes, és nem fázik meg, mégsem harisnya. Csak lehúzza a felső nadrágot és kész. Szerintem is lányos a harisnya, azért nem szeretem, meg azért, mert nehezen tudják fel-levenni.
Remélem, nem gond. :)
Utolsó, nekem aztán mindegy. :)
Tőlem csipkés zoknit, leggings-et, combfixet is adhat valaki a fiára, ha az neki jó....
Csak nem értem, miért a támadás a fiús harisnyák ellen.
Egyébként megírhatnád, hol és mennyiért veszed ezt a vékony fajta nadrágot, szívesen használnám én is, mert praktikusabb lenne, amikor edzésre megy és egyedül kell öltöznie.
Varrattam a vaterán, párszáz Ft volt darabja. De kapható, pl. a H&M-ben láttam, de jóval drágábban. Volt már a Tescoban, Auchanban, csak figyelni kell. Olyan, amit jó időben, vagy bent magában is hordhat, pólóanyagnak tudnám definiálni leginkább.
(Én csak az indulatot nem értem, sem a kérdésnél, sem a válasznál. Soha nem szóltam meg senkit a harisnya miatt, nem is hallottam még ilyet. Nem igazán értem, kinek mi köze ehhez. A legjobb barátnőm fia is hordja, de nekem nem tetszik és kész. Nyilván senki nem akarja, hogy megfázzon egy gyerek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!