Mi a baj a "fiú"harisnyával? Nagyon sokan panaszkodnak rá, de indokot nem adnak.
Ovis kisfiam van, egyáltalán nem ciki ebben a korban a harisny- nálunk az oviban minden normális fiús anyuka ad a gyerekére már ilyen hidegben- nekünk még ilyen poláris anyagú is van az overal alá, ha korcsolyázni mennek, kell is.
Vannak verdás, thomasos, pókemberes stb mintával kb. 128 méretig, ami már kiskolás kor- ezeket csak nem lányoknak gyártják :)
Amit még ajánlok: különböző árban és minőségben a síaláöltözet. Van ebből is sima pamut, polár, hőtartós thinsulate stb.- mégsem harisnya, mert nincs lábfeje, de hatékony, divatos.
Látom, csak egyféle válasz adható. :)
A kérdés a "miért" volt. Válaszoltam, senkit nem kritizáltam. Akkor mire is a lepontozgatás? Szánalmas.
Én is ráadom a fiamra az oviban,rávesz egy rövidnadrágot,így könnyebb gyorsan felvenni az overállt.
Az összes fiú csoporttársán van harisnya.
5 éves a fiam
tavaly még úgy volt az oviban,hogy harisnya rövidnadrággal,de idén már vettem neki jégeralsót.szintén a H&M-ben.vettem két garnitúrát,tehát négy darabot,az elég lesz neki.na nincs ovi,tehát itthon van,és úgy megyünk valahova,akkor adok rá harisnyát,mert maradt tavalyról három új,ami akkor még nagy volt.nekem egyébként csak a harisnya-rövidnadrág kombináció nem tetszik,önmagában a harisnyával nincs bajom.de az a baj,hogy elég nehézkes felvenni a jégeralsót meg könnyű,így az oviban marad az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!