Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért gondolják sokan rólam hogy meleg vagyok? 18f
Ez itt a 40millás kérdés
a.meleg mit a kovácsolt vas
b.ő se tudja
c.kit érdekel
d.nem-e
"Meleg az biztos nem vagyok mert a vonzódom a lányokhoz"
És a fiúkhoz is vonzódsz?
ma 23:34
Megmondom őszíntén egy kicsit igen,de utána olvastam ennek és ez kamaszkorral jár majd kinövöm...De nem értem hogy mások ezt kajakra hogy vágják le
Ez, cicavirág, leginkább stílus kérdése.
Miben különbözik egy meleg és egy heteró? Én csak abból tudok kiindulni amit ismerek: vagyis az öcsém és a saját esetemből. Ő meleg, én heteró.
Mi a különbség?
- Engem nem érdekel mibe öltözöm, amíg az nem kifejezetten ízléstelen. Ő igyekszik saját stílusában öltözni.
- Én kevésbé vagyok közvetlen a lányokkal, mivel nem szeretnék félreérthető jeleket adni. Ő a lányokkal (is) közvetlenül viselkedik.
- Ő becéz másokat. Én nem (A cicavirág vicc volt, a rosszabbak közül. Nem tudtam kihagyni).
- Ő: Világos, tarka ruhák/Én: Sötét/egyszínű ruhák.
Most így nem tudok mást mondani hirtelenjében... A hiúság rá abszolút jellemző, én csak igényes vagyok.
Ha némelyikben magadra ismersz, még próbálhatok gondolni különbségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!