Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért gondolják sokan rólam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért gondolják sokan rólam hogy meleg vagyok? 18f

Figyelt kérdés

2012. dec. 15. 23:21
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Mi az, ami vonz egy fiúban? Arca? Alkata?

És egy lányban? Ugyanazokat a jegyeket keresed mindkettőben, vagy mindkettőben a sajátját (a fiú férfias, a lány nőies)?

2013. febr. 16. 11:19
 32/50 A kérdező kommentje:
Arca,alkata.igen mindket nemben a jellegzetessegeket
2013. febr. 16. 21:19
 33/50 anonim ***** válasza:

Akkor én is biszexet mondok.

Én a szép, nőies arcokért tudok bolondulni, de ha meglátok egy férfit ilyen arccal, akkor ő is tetszik. Az egyéb testrészekről készült fotók nem érdekelnek, nem tudok velük mit kezdeni. Ezért kérdeztem.

2013. febr. 16. 22:12
 34/50 A kérdező kommentje:
Az hogy biszex vagyok az szerintem azert megis csak jobb mint ha meleg lennek.meg annyira nagyon nem is bagyok fiu parti sztem ha kielem magam akkor a kesobbiekben nem fog annyira kelleni a dolog mert tegyuk fel ha csaladot akarok akkor azert megse.lenne normalis ha lennenek nekem ilyen meg olyan felre lepesei kicsapongasaim
2013. febr. 17. 21:50
 35/50 anonim ***** válasza:
És szerinted ki tudod úgy élni magad, hogy többet az életben ne kelljen?
2013. febr. 18. 12:52
 36/50 A kérdező kommentje:
Igen mivel szerelmes nem tudnék lenni soha egy fiúba csak egy lányba ha szeretek valakit senki más nem érdekel,és igen annyira nem is nagy a vágy sőt könnyen eltudom felejteni,kibírni, nem nehéz számomra önfegyelem én azzal meg rendelkezem tudom jól hogy mit akarok,az élettől is és ez számomra nem fér bele a későbbiekben.
2013. febr. 18. 19:47
 37/50 anonim ***** válasza:

"Igen mivel szerelmes nem tudnék lenni soha egy fiúba "

Nem inkább így lenne az igaz:

Igen, mivel soha nem tudnám azt elfogadni, hogy egy fiúba vagyok szerelmes. ?

2013. febr. 18. 19:55
 38/50 A kérdező kommentje:
Azt hogy milyen ember vagyok azt csak én tudom előző.Azt hogy milyen ember legyek azt csak én tudom befolyásolni senki más.Azt hiszed hogy hazudok mert rá akarsz vezetni hogy mégis tudnék szerelmes lenni egy fiúba ha akarok csak akarni kell de ez nem így van
2013. febr. 18. 20:00
 39/50 A kérdező kommentje:
Az igazat megvalva hülyeségnek tartom hogy szerelmes legyek egy fiúba meg szánalmasnak is azt nem tudnám magamról elképzelni hogy teperjek egy fiúért stb. sztem ez óriási ökörség számomra baromságnak hangzik előző te biztos meleg vagy vagy biszex és mivel te szerelmes tudsz lenni egy fiúba ezért el sem tudod képzelni hogy veled ellentétben van olyan biszex fiú aki nem
2013. febr. 18. 20:03
 40/50 anonim ***** válasza:

Így van Kedves Kérdező, azt csak Te tudhatod, hogy milyen vagy valójában.

Csak azért írtam, amit írtam, mert emlékeztetsz egy 18 éves srácra, aki 8 évvel ezelőtt szinte ugyenezeket a dolgokat érezte, mint amiket Te leírtál.

26/F (meleg)

2013. febr. 18. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!