Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért gondolják sokan rólam hogy meleg vagyok? 18f
"Megmondom őszíntén egy kicsit igen,de utána olvastam ennek és ez kamaszkorral jár majd kinövöm...De nem értem hogy mások ezt kajakra hogy vágják le"
18 éves kor már a kamaszkor legvége, a véleményem, hogy inkább ki szeretnéd nőni. Én is ugyanígy voltam vele, nem nőttem ki.
Ha valaki sok homoszexuálist lát, előbb-utóbb felfigyel azokra az apró jelekre, amelyek a legtöbb embernek fel sem tűnnek.
25/F (meleg)
Tévedés ne essék, a meleg fiúk tudnak gyengédek lenni (Boldogabb lennék ha ezt nem tudnám).
Szerintem inkább az a ritka hogy egy meleg srác férfias legyen.
"Ez így nem igaz.Voltam már lányba szerelmes fiúba nem tudnék nekem egy gyengéd valaki kell."
Rendben van, akkor szerezz barátnőt! Csak ne járj úgy, mint nagyon sok 40-es éveiben járó férfi, aki feleség és 2 gyerek után ismeri be, hogy mindig is saját neméhez vonzódott és soha nem volt igazán boldog.
ma 23:50
Én 100%-ékig normális akarok lenni...
"Én 100%-ékig normális akarok lenni..."
Én melegként is 100%-ig normálisnak tartom magam.
Amúgy egyetértek egy korábbi hozzászólóval, miszerint a meleg srácok általában gyengédek, sok esetben gyengédebbek és gondoskodóbbak, mint egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!