Ha a 15 hónapos gyereked fejre esne a betonra, keletkezne egy púp a fején és az orvos azt mondaná, hogy el kell vinni röntgenre, akkor meg mernéd tenni, hogy nem viszed el, hanem hazamész és lefekteted aludni?
Elvittem volna, nem azert mert bezzeganya vagyok. A kislanyom 17 honaposan a sajat lababan bukott fel,jarolapon se pupja se semmi nem volt,epp csak belso verzese, KOSZONOM a kotelezo rontgent....
Fertozo osztalyon is voltunk vele, 4 napot voltunk bent,utana en 2 hetig szenvedtem a padlon fekudtem a Szent Laszloban pesten mert nem volt agy. Osszeszedtem vmi komolyabb bacit, de ujfent koszonom, az ORVOSNAK akinek ez a munkaja,hivatasa,hogy bekuldte a sulyosan kiszaradt akkor 5 honapos gyerekemet.
Igazab nem ertem azokat akik felulbiralnak egy orvosi velemenyt, hisz a gyerekeikrol van szo, akik az itteni peldakat nezve nem kommunikalnak meg rendesen.
A lanyom most mar 3 eves, ha elesik kikerdezem,de 15-17 honaposan nem tudott ilyesmit elmondani, egy pup alapjan meg en nem tudnam eldonteni....
NEM itelkezem csak nem ertem a felulbiralok okait....
Nem értem miért vergődsz ezen, kedves kérdező?
Nem mindegy neked, hogy az anyuka nyugodtan aludt vagy sem? Te attól nem leszel jobb anya, hogy szapulod azt az anyukát.
Ha elmész 2 orvoshoz ugyanazzal a problemával, akkor nagy valószínűséggel két külónböző szakvéleményt fogsz hallani. Ilyenkor bizony neked kell eldóntened, hogy mit csinálj, akár laikus vagy, akár szakértő. Ha fejre esik a gyereked, akkor is neked kell mérlegelni, hogy vidd vagy ne vidd orvoshoz.
A fent leírt esetben teljesen felesleges volt orvoshoz vinni a gyereket.
Figyelni kell a viselkedését, közérzetét, és ennyi.
ilyen esetekben mindig azt tanácsoltak nekem, hogy figyeljem a gyereket, és ha valami kórosat észlelek, akkor sürgősségi. Orvosok, védőnők bizony ezt mondják.
Ha te viszed, vigyed, ha más anyuka nem viszi, ne vigye, mindenki a sajat dolgával........
ne már, utolsó!
Bérletünk lehetne akkor a sürgősségin.
Nem hiszem, hogy különösen bénák a gyerekeim, de amikor naponta órákat vagyunk kint, akkor viszonylag sűrűn koppan a fejük itt-ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!