Van a prolactin szint termeszetes csökkentesere mas mod is mint a baratcserje? Nem veszesen magas, epp csak a hatarertek felett, de az orvos azt mondta, lejjebb kene vinni. A baratcserjetöl viszont össze vissza verzek.
Miért nem írt gyógyszert?
Én bromocriptont szedtem 1 évig, s akkor sikerült teherbe esnem.
Hat mivel epp csak picivel a hataerteken tul volt, az volt a velemenye, hogy nem kell gyogyszer. Gondolom.
Neked mennyire volt rossz a prolaktinod?
566,5 volt a hatarertek, nekem 575 lett.
Nem tudom ez most mennyire gaz, emelett meg a tsh volt picit magas, meg az inzulineertek kicsit rossz. Tartoma dietat, szedem amit a tshra kaptam, vajon mennyire fontos emellett a baratcserje?
Nekem mindig határérték alatt volt a prolaktinom, mégis okozott problémát. Mastodynon csepp szüntette meg a menses előtti barnázásomat. De ez is barátcserjéből van...
Ha csak mostanában kezdted a hármas kezelést, adj még egy kis időt a szervezetednek. (2-3 hónap legalább, mire a pajzsmirigy gyógyszer kifejti a hatását).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!