Ha a 15 hónapos gyereked fejre esne a betonra, keletkezne egy púp a fején és az orvos azt mondaná, hogy el kell vinni röntgenre, akkor meg mernéd tenni, hogy nem viszed el, hanem hazamész és lefekteted aludni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 10:49
11/39 anonim válasza:
Ekkora esésnél orvoshoz sem vittem volna el, ha nem ájul el, nem hány stb.
Az orvos azért küldte tovább, hogy bevédje magát.
Tele lenne a sürgősségi, ha minden gyereket bevinnének röntgenre, aki betüti a fejet.
12/39 anonim válasza:
Kérdező!
Te is azt mondod, hogy te orvoshoz sem vitted volna. Ez mivel jobb? Akkor te még felelőtlenebb vagy. Ő legalább orvoshoz vitte, mert nem tudta amit te, hogy ennek egyenes következménye a röntgen és a kórház, ha ügyeletre viszi.
14/39 anonim válasza:
15/39 A kérdező kommentje:
12-es, én hol írtam olyat, hogy nem vittem volna orvoshoz? Én azt írtam, hogy a saját gyerekemmel nem voltam még esés miatt orvosnál és ezt is csak azért, mert az egyik válaszoló azt írta, hogy én biztos mindig orvoshoz rohangálok. Nyilván azért nem vittem, mert soha nem esett akkorát, hogy indokolt legyen orvoshoz vinni. Már csak azért sem írnék olyat, hogy nem vinném el a másik anyuka helyében, mert én látatlanban nem tudom megítélni, hogy az a gyerek mekkorát esett, milyen a sérülése. Az anyuka tudja ezeket, ő úgy ítélte meg, hogy ezzel orvoshoz kell fordulni, tehát nem egy átlagos kis esés volt. Ezek után én felelőtlennek tartom, hogy nem tarja be az orvos utasítását és játszik a gyereke egészségével.
2015. jún. 3. 14:15
16/39 anonim válasza:
Szóval a te gyereked nem esett még 3 év alatt akkorát, hogy beüsse a fejét, és legyen rajta egy kis pukli, viszont gyorsan megnyugodva, jól legyen utána. Valószínű ti vagytok az egyetlenek.
18/39 anonim válasza:
Miért is? Még az orvos is azt mondta neki hogy túldramatizálta.
19/39 anonim válasza:
Azért, mert az orvos továbbküldte, de ő inkább hazament aludni. Velem nem tudsz összeveszni, akárhogy is akarsz, mert lekakillak :p
20/39 A kérdező kommentje:
Nem, az én gyerekem nem esett 3 év alatt akkorát, hogy felmerült volna bennem, hogy orvoshoz vigyem.
Tegnap este az orvos pedig nem azt mondta a másik anyukának, hogy túldramatizálja, hanem azt, hogy vigye be a traumatológiára.
2015. jún. 3. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!