Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a 15 hónapos gyereked...

Ha a 15 hónapos gyereked fejre esne a betonra, keletkezne egy púp a fején és az orvos azt mondaná, hogy el kell vinni röntgenre, akkor meg mernéd tenni, hogy nem viszed el, hanem hazamész és lefekteted aludni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 10:49
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
98%
Nem, biztosan nem. Elvinném röntgenre, h megnézzék, van-e repedés, stb.. Ráadásul az agyrázkódás egyik jele épp az aluszékonyság, így ha lefektetem, és elalszik, nem is lehetne eldönteni, esetleg kapott-e agyrázkódást.
2015. jún. 3. 10:52
 2/39 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Kizárt dolog.
2015. jún. 3. 10:53
 3/39 anonim ***** válasza:
97%
Biztos hogy nem. Ha álmába meghal a gyerek?
2015. jún. 3. 10:57
 4/39 anonim ***** válasza:
98%
Dehogy vinném haza! Irány a sürgősségi! Inkább egy plusz út hiába, mint utána gond legyen. Ráadásul ha az orvos is azt mondta... Nekem a lányom esett le babakorában az ágyról, lett is egy pukli, agyrázkódást kapott és még UH-gal is megnézték, azt mondta az orvos, hogy lehetnek mikrorepedések is, ami nagyon veszélyes. Szóval irány az orvos, mégha keményfejű is az illető gyermek!
2015. jún. 3. 11:26
 5/39 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Csak volt itt tegnap este egy kérdés, amiben az anyuka ezt csinálta és nagyon meglepődtem a válaszokon. Én leírtam, hogy szerintem felelőtlen, jelenleg 23%-ra le van pontozva a válaszom és még egy későbbi válaszoló nekem is esett, hogy ne felelőtlenezzem le az anyukát.
2015. jún. 3. 11:29
 6/39 anonim ***** válasza:
97%

NEM!

Hogy számol el a lelkiismeretével, és a törvénnyel, ha a gyerek meghal?

2015. jún. 3. 11:30
 7/39 anonim ***** válasza:
Tegyük hozzá, hogy 1 lépcsőfokról, 25-30 cm-ről esett le a gyerek. Ami elég sok gyerekkel megtörténik...
2015. jún. 3. 11:44
 8/39 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező!

Kikerestem a kérdést amire hivatkozol. Na ebben az esetben én az ügyeletre sem vittem volna. Nem volt olyan nagy dolog, ott meg alapból küldik röntgenre. Az anyuka tapasztalatlan még. Ha minden esés után röntgenre rohannának minden gyerekkel, akkor sugárbetegségben halnának meg.

Figyelte a gyereket, és ha gond lett volna viszi.

Amúgy a röntgen a koponyaűri vérzést nem mutatja ki. Csak annyit mutat ha törés van, de annak az esélye szinte nulla egy ekkora eséskor, és nem is lenne jól a gyerek.

Szóval megint a más f @szával a csalánt esete áll fenn. Te biztos minden eséssel orvoshoz rohansz.

2015. jún. 3. 11:45
 9/39 anonim ***** válasza:
94%
Ne vedd magadra. Néha én is azt nézem, milyen dolgok miatt pontozódnak le emberek, csak azért, mert valaki megírja, hogy ő pl. nem szereti a spenótot. Teljesen lényegtelen dolog. Te elmondtad a véleményed, a kérdező azt szűr le belőle, amit akar és pl. ebben az esetben úgy rontja el a gyereke és a saját életét, ahogy akarja. Nem mindenkinek lehet segíteni... 4-es voltam.
2015. jún. 3. 11:47
 10/39 A kérdező kommentje:
3 éves a gyerekem és még soha nem mentünk esés miatt orvoshoz. Ő viszont elvitte, az orvos megviszgálta a gyereket és úgy döntött, hogy tovább küldi a traumatológiára. Szerintem EZEK UTÁN felelőtlenség, amit csinált.
2015. jún. 3. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!