Mennyi egy bébiszitter átlagos órabére?
Figyelt kérdés
Gyermekemnek keresek bébiszittert, de előtte tájékozódni szeretnék tőletek e téren. Köszönök minden értékes választ!2015. máj. 26. 22:58
11/12 anonim válasza:
7-es vagyok. Pénzügyben dolgozom, szóval nekem nem kell elmagyarázni, hogy mi a járulék meg az adó. Akkor sem adnék ennyit senkinek, hogy otthon vigyázzon a gyerekemre.
És igen, a szomszéd kislánnyal is teljesen biztonságban tudom a gyerekemet, 500 ft-os órabérrel is. 10 éve ismerem, inkább ő, mint egy szakképzett vadidegen. És ahhoz, hogy játsszon a gyerekkel, meg adjon neki vajas kenyeret uzsonnára nem kell diploma. Tényleg nagyon elszaladt a ló a babysitterekkel, mások meg verik a nyálukat, hogy keresek annyit, hogy megfizessem. Én is keresek annyit, mégis elküldeném, ha valaki ennyit kérne.
12/12 anonim válasza:
Akkor te bízd a szomszéd kislányra, utolsó. Senki nem mondta, hogy nem teheted. Tudod, ez olyan, hogy van akinek a parszaz forintos Milla csokira van igénye, mások meg az ezer feletti Lindtre. Mindenki azt vesz, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!