Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi egy bébiszitter átlagos...

Mennyi egy bébiszitter átlagos órabére?

Figyelt kérdés
Gyermekemnek keresek bébiszittert, de előtte tájékozódni szeretnék tőletek e téren. Köszönök minden értékes választ!

2015. máj. 26. 22:58
1 2
 1/12 anonim válasza:
19%
szerintem ha vállalkozóként dolgozol és nem vmi munkaügyiseknek akkor abszolut a családtól függ akiknél segitesz. szerintem 500ft körül. Én ha bbiszitter hívnék, 500 ftban próbálnék megegyezni :D
2015. máj. 26. 23:05
 2/12 anonim ***** válasza:
ha ott lakik és ellátást kap, akkor minimálbér szerinti az óra díja és hivatalosan csak heti 30 órát dolgozhat
2015. máj. 27. 00:21
 3/12 anonim ***** válasza:

500 max akkor, ha bejelentett munkaként, főállásban, heti 40 órát dolgozik valakinek....

Hol? Fővárosban több, mint egy kis faluban.

Mikor? Napközben alacsonyabb az oraber, este viszont fizetni kell az útiköltséget.

Mekkora a gyerek? Csecsemőt magasabb összegért vállalnak, mint kisiskolást.

Mi az elvaras? Csak felugyelni, vagy extra, Pl elhozni valahonnan, fejlesztő foglalkozást tartani.

Hány gyerek? Több gyereknél magasabb, nem ritkán dupla az oraber.

Milyen végzettségű a bébiszitter? A szomszéd gimis Juliska kimondottan olcsó lesz, míg az óvónő sokkal drágább.

Egy közeli ismerősöm, aki csecsemogondozo-kisgyermeknevelo és óvónő diplomával is rendelkezik 1500/óra áron vállal gyermekfelugyeletet megyeszekhelyen. Ez egy gyerek egy óra.Hosszabb időszak, rendszeres megrendeles esetén kedvezményt szokott adni -10-től akár 50%ig, de pl nyáron tavaly az 5 het szünetre heti 5x8 órára elvallalt egy testvérpárt 120e forintért.

2015. máj. 27. 06:13
 4/12 anonim ***** válasza:
én ezret szoktam kérni óránként, több éves tapasztalattal, egészségügyis és pedagógiai végzettséggel, kisvárosban. Ti hol laktok, mennyi időre kellene, hány éves a gyerek, van-e egészségügyi problémája, mik lennének a feladatok? ezek az infók nagyban befolyásolják az összeget.
2015. máj. 27. 07:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Én jelenleg 1000ft-ot kérek óránként. Diplomás ápoló végzettséggel, gyakorlattal.
2015. máj. 27. 09:04
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk a két gyerekre kér 600.-ot, kisvárosban lakunk. Ha rendszeresen jön, a végösszeget ki szoktam kerekíteni. Én is találkoztam már olyannal akinek végzettsége volt és jó drágán vállalt (1500.-/gyerek), de szerintem még nem látott gyereket...
2015. máj. 27. 15:54
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

120.000 FT? Na, ez szép. Bejelentett főállásban nem nagyon kap annyit senki, és nem csak a gyereket kell nézegetni. Elég nagy m.arha aki ennyit kifizet.

Mi falun 500 ft-ot szoktunk adni/óra, igaz, nem szakképzett, de a s.eggét a földbe veri az örömtől, hogy lett egy kis kiegészítés, és csak a gyerekekkel kellett játszani, könnyű pénz.

2015. máj. 28. 08:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Ez nem bejelentett főállás. Nem fizet utána a munkadoja járulékot, nem adódik hozzá a nyugdíjahoz. A szülőknek nagyon megerte biztonságban tudni a gyerekeket. Tudták, hogy nem napozni fog mellettük, hanem foglalkozik velük. Nyilván nem segelyre vállalták a gyerekeiket, volt miből kifizetniuk, nem az utolsó fillérjuk ment el rá. Nem kötelező a bébiszitter. Meg lehet kérni a szomszéd kislányt is, hogy vigyázzon a gyerekre. Ez a pár elég sűrűn Hívja az ismerosomet és már jelezték neki, hogy idén nyáron is lenne pár hét, amikor szükségük lenne rá. Amúgy pl egy 1 hetes tábor 20e körül van. 5 hétre az 100e, és akkor még csak az egyik gyerek vn elhelyezve

2015. máj. 28. 12:13
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
Jaj akkor engem nagyon sokan szeretnének. Annak idején egy egész hónapra vállaltam 30ezerért egy kisfiú vigyázását. Reggel hozták, este vitték. Mivel amúgy is itthon voltam a saját gyerekemmel, így ezt nem munkának éltem meg, hanem játszótárs a gyerekemnek, semmivel nem jelentett több gondot, hogy eggyel több gyerek volt ott. Majdnem egyidősek is voltak, jól kijöttek egymással. Akinek bébiszitterre van szüksége valószínű azért folyamodik erre mert szüksége van a plusz munkára és ha én elviszem azt a plusz pénzt gyermekfelügyeletre amit ő megkeres azalatt az idő alatt míg én vigyázok rá, akkor nem lesz értelme dolgoznia... Jól elszaladt a ló a bébiszitterekkel. Én tuti nem adnék másnak 500ft/óránál többet, ha egy két óráról van szó. Ha meg egész nap akkor tuti nem adnék annyit amit én keresek, szóval ilyen több ezer kizárva. Akkor minek dolgoznék?? Meg nálunk a MAGÁNBÖLCSI 28ezer/hó. Akkor hogy is kérhetnék 120ezret vagy többet egy hóban, erre???
2015. máj. 28. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Nézd, ha nem minimálbér körüli összeget keres valaki, hanem többszazezret, pont annyi neki a 120e mint neked a 30. Mellesleg a magát bölcsiben nem csak a te gyereked van, hanem még jó pár másik. Mondom, nem kötelező. Akinek erre vn igénye és még tudja fizetni, az meg is teszi.
2015. máj. 28. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!