Hol találhatok olcsón bébiszittert?
Szeretnék dolgozni de nincs segítségem viszont egyszerűen lehetetlen bébiszittert találni.
Olyan árakat kapok hogy szinte én nem keresek annyit vagy kb annyit.
Tudnátok segíteni mert lassan el vesztem az állásom mert nem tudok heti 1 napot megoldani!
Próbálj meg diáklányt keresni. Azok nem kérnek olyan sokat.
Vagy egy idősebb nénit.
Hallottál már olcsó húsnak híga leve mondásról?
Egy gyerekröl föleg máséról felelösség vigyázni. Föleg, hogy ha még házhoz is kell menni. Ezt meg kell fizetni vagy másmegoldást keresni.
Èn nem is bíznám rá valakire aki nagyon olcson vállalná el, mert miért is vállalna valaki el olcson, mi oka van rá.
Én is bébiszitterként dolgozom. És úgy gondolom,hogy reális áron. Jelenleg 2 gyerkőcre vigyázok hétfőtől-péntekig,
reggel 8-tól délután 4-ig,vagyis napi 8 órában.
Fix. órabérem van, 800Ft/óra.
Átlagban havi 20 napot dolgozok,hétvégéim szabadok.
Így egy hónapban kb. 128 ezer forintot kapok.
De!Nem egy tudatlan,hétvégi diáklány vagyok,aki csak mondja,milyen jó bébiszitter és,hogy mennyi mindent tud.
Csecsemő és gyermekápoló végzettségem,illetve kisgyermeknevelő-gondozó végzettségem is van.
Ha bármi baj van a gyerekekkel,azonnal tudok cselekedni.
Sajnos volt is rá példa,hogy kellett a szakmai tudásom.
Szóval,akit érdekel,hogy kire bízza a gyermekét,az meg is fizeti!
25/N
Nem osztom az olcsó hús elvét...
Volt egy évig egy szakképzet és kedves bébiszitterünk csak úgy alakult az élete hogy már nem tudott tovább vállalni minket!
A probléma azon van hogy nem végzek úgy hogy oda érjek időbe értük!
És ha nem találok valakit kirúgnak!
Ma meg anyaként elég nehéz elhelyezkedni!
A800 ft szerintem tökéletes ahhozképest pláne hogy minden nap mész.
Én amiket kaptam erre az egy napra 1000 és fölötte.
merre laksz!
Én itthon vagyok egy 21 hóssal heti 1 napot lehet betudnék segíteni!!
!=????
Kérdés akart lenni a "Merre laksz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!