Mik azok a dolgok amik miatt mint au pair, bébiszitter, felmondanál? Esetleg sztorik, tapasztalatok?
Azt tudom, hogy nem kell megvárni, amikor már elharapódznak a dolgok. Elvégre nem a te gyereked, max pár évig ismered, és nem te nevelted ilyenre, és nem éri meg testileg-lelkileg megrokkani egy munka miatt.
De mégis, hol van az a pont, ahol az ember azt mondja, hogy kész ezt majd valaki más fogja megoldani?
Mik azok a viselkedésbeli dolgok, amik már abszolúte tabuk és már nincs visszaút?
Volt egy hely, ahol egy nap után felmondtam.
Egy bohém francia házaspár volt, pár óra után rámhagyták az egész háztartást és 3 gyereket, ebből egy még pelenkás volt, a szobámban csak egy ágy és egy szekrény volt, semmi más, a fürdőszoba a 3 gyerekkel közös volt és nem lehetett zárni, bármikor bárki rámnyithatott, kész káosz volt az egész, azt se tudtam mit csináljak, szinte megérkeztem és már ott is hagytak egyedül a legkisebb gyerekkel.
Egy ismerősöm volt szitter egy családnál, ahol a gyerekek konkrétan megütötték a szittert (hasbarúgták meg ilyenek). Szinte vadásztak a szitterre. Azt hiszem pár hétig bírta csak. Utána meg nem akarták kifizetni, hetekig járhatott a nyakukra.
Szóval agresszió és nem fizetés esetén azonnal felmondanék.
Talán te vagy az aki vigyáz egy kezelhetetlen 5 és 8 évesre??(múlt heti kérdés volt)
Elérkezett a pont,hogy nem bírod tovább??
Ha a szülők nem bíznak bennem, és a munkámban. Ha nem támogatnak.
Ha olyan munkákat bíznak rám, ami nem az én dolgom, és ezért a munkáért nem fizetnek nekem.
Ha több a gyerek, illetve háziállat, mint ahogy állították.
Ha nem megfelelő higiéniás körülmények állnak fenn. Illetve, ha nem látnak el a szerződésben szereplő javakkal.
Ha a gyerek(ek) olyan kezelhetetlen(ek), hogy rá kell jönnöm nem én vagyok a megfelelő ember számukra. Amikor már látom, hogy egyszerűen képtelen vagyok ellátni ő(ke)t.
Ha veszélyben érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!