Hogy színez egy átlagos ötéves?
Figyelt kérdés
Mennyire tudja már betartani a vonalakat? Mennyire színez valósághű színekkel (tehát pl. a fa lombja zöld, nem kék)? Mennyire színez egyenletesen, mennyire maradnak fehér részek a papíron? Valaki esetleg tudna mutatni képet egy öt év körüli színezéséről?2015. febr. 9. 20:50
1/5 anonim válasza:
Gyereke válogatja szerintem.
Én 5 évesen szépen, normálisan, tartja a színeket, vonalakat, stb.
De láttam már 5 évest, aki ököllel fogja a ceruzát.
Egy átlagos 5 évesre azt mondom, hogy tartja a vonalat, és nagyjából a színeket.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Az en 5 eves lanyom nagyon ügyel a vonalak betartására. Másoknál is mindig azt figyeli ki ment ki a vonalból es ki nem. Rám is rámszól ha kimegyek. Szépen színez, mert nagyon sokat csinálja. Ellenben nagyobb rajzoknal csak az elején szep igazán, mert egy ido utan megunja es összecsapja.
4/5 anonim válasza:
enyém is hasonlóan színez mint az itt feltett 5 éves rajzain :)
nem igen megy már ki, nagyon ügyel rá, viszont ha nagy a rajz akkor sok fehér kimarad :) színeket betartja, sőt egyenesen ragaszkodik hozzá. értem ez alatt, hogy hiába nem látszik a sárga, akkor is azzal csinálja a napot, nem narancssárgával mondjuk, a hóemberhez meg könyörög, hogy vegyek fehér ceruzát, nem baj ha nem látszik a fehér papíron... :D
viszont rettenetesen rajzol még mindig :) pár dolog felismerhető, de na, messze van a társaitól :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, legfőképp a képeket! :)
2015. febr. 10. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!