Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy színez egy átlagos ötéves?

Hogy színez egy átlagos ötéves?

Figyelt kérdés
Mennyire tudja már betartani a vonalakat? Mennyire színez valósághű színekkel (tehát pl. a fa lombja zöld, nem kék)? Mennyire színez egyenletesen, mennyire maradnak fehér részek a papíron? Valaki esetleg tudna mutatni képet egy öt év körüli színezéséről?
2015. febr. 9. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyereke válogatja szerintem.

Én 5 évesen szépen, normálisan, tartja a színeket, vonalakat, stb.

De láttam már 5 évest, aki ököllel fogja a ceruzát.

Egy átlagos 5 évesre azt mondom, hogy tartja a vonalat, és nagyjából a színeket.

2015. febr. 9. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

öt éves a fiam,a rajzokat és a színezést is ő csinálta

elég későn kezdett rajzolni,nem lehetett rávenni.3-4 hónapja rajzol csak,előtte csak nagy ritkán

2015. febr. 9. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Az en 5 eves lanyom nagyon ügyel a vonalak betartására. Másoknál is mindig azt figyeli ki ment ki a vonalból es ki nem. Rám is rámszól ha kimegyek. Szépen színez, mert nagyon sokat csinálja. Ellenben nagyobb rajzoknal csak az elején szep igazán, mert egy ido utan megunja es összecsapja.
2015. febr. 9. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:

enyém is hasonlóan színez mint az itt feltett 5 éves rajzain :)

nem igen megy már ki, nagyon ügyel rá, viszont ha nagy a rajz akkor sok fehér kimarad :) színeket betartja, sőt egyenesen ragaszkodik hozzá. értem ez alatt, hogy hiába nem látszik a sárga, akkor is azzal csinálja a napot, nem narancssárgával mondjuk, a hóemberhez meg könyörög, hogy vegyek fehér ceruzát, nem baj ha nem látszik a fehér papíron... :D

viszont rettenetesen rajzol még mindig :) pár dolog felismerhető, de na, messze van a társaitól :)

2015. febr. 9. 21:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, legfőképp a képeket! :)
2015. febr. 10. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!