Mikor ismerje meg az apját egy gyerek, ha születésnél nem volt jelen és amúgy sincs, de akarna?
terhesen elhagyott, békülni akarna, azóta sem bocsátottam meg, nem is fogok soha.
a gyereket még nem is látta(semiféle jogi procedúra nincs)
a gyerek érdekében szeretném betájolni azt a korszakot, amikor "hasznos" lehet számára egy apa lelkileg.illetve férfi szülői minta lehetne.(a gyerek fiú)
gondolom kamaszkorban elküldeni hozzá(egy idegenhez tulajdonképpen)nyaralni nem a legjobb ötlet lenne, ekkor a legbefolyásolhatóbbak.
most egy éves.
én nagyon nem akarom ezt az embert, kizárólag a gyerek érdekében akarok és csak addig nyitni.
egy évesen ahogy láto túl sok vizet nem zavarna egy 2. fél a fejlődésében.
kamaszon meg szerintem késő lenne.
arra vagyok kíváncsi hány évig nem sérül egy gyerek apa minta nélkül, szóval hány éves koráig hanyagolhatom ezt az embert.
Ezt hogy gondoltad behatárolni? Pl 1 éves korától 6 éves koráig fontos az apai minta, előtte, utána meg kopjon le?
Nyilván a folyamatos kapcsolat lenne az amivel apai/férfi mintapéldát kap, vagy az anya is elég neki addig amíg szopizik nem? utána már bárki képes ellátni, ergó rád sincs szüksége.
" Pl 1 éves korától 6 éves koráig fontos az apai minta, előtte, utána meg kopjon le? "
pontosan! valahogy így.
ha a gyerek felnő, akkor meg majd rábízom, ha látogatni akarja az apját, tessék csak szereném ha addigra ismerné.
nem rosszindulatú vagyok, csak nem foglalkozom se**fejekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!