Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kislányom 5 és féléves, és...

A kislányom 5 és féléves, és nagyon szeret óvodába járni, amivel nincs is gond. Amikor érte megyek az oviba mintha észre se akarna venni, nem akar hazajönni. Mit tehetnék, hogy örüljön nekem?

Figyelt kérdés
Sajnos reggel nagyon korán kelünk a munkám miatt ,átviszem egy barátnőmhöz aki most gyesen van,aztán ő viszi oviba a kislányomat.Délután már nagyon fáradt amire érte megyek és mikor hazajövünk már alig van időnk otthon játszani mert menni kell vacsizni és fürdeni,mert 7 fél 8 kor már le kell fektessem aludni.Más anyuka mikor megy a gyerekéért az röpül szinte felé,a nyakába ugrik,míg az én kislányom nem.Annyira bánt ez engem,mert nagyon szeretem az én kicsi lányom.Apja is amikor hazajön neki se akar köszönni,és egyszerűen nem értem miért van ez.
2015. máj. 7. 13:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az én kislányom(4,5) is uezt csinálta, meg csinálja is még most is sokszor...

Én igenis melléd állok ebben, illetve az utolsó válaszoló is nagyon jókat írt!!! Tök jó, hogy egy apuka ilyen klassz!! :-))

Szóval én azt tapasztalat, hogy igenis összefügg a lányomnál ez azzal, hogy hét közben mennyi időt tudok rászánni.

Pontosan emiatt is váltottam a melóhelyemen 8órásból 6 órásra, mert uezt éreztem, hogy a gyerek "bűntet". Ill ez egyfajta tünet, védekezik, mert egész nap várt, és nem mentem, görcsbe van, már sírni se tud, majd mikor meglát nem tud felengedni, nem tud örülni...

Ez a tevékenységek közti váltás is igenis nehéz neki, az én lányom is kicsit pörgős, ha meg elmélyed vmibe, nem lehet kirángatni, tökre mint amiket az apuka ír a kisfiúról.:-o

Alki azt írta hogy ezt el kell fogadni, az nem tudja ez milyen érzés, hogy minden nap a gyerek ezt csinálja...ha csak néha csinálja, akkor az ember legyint, ó, csak nagyon játszik, vagy nagyon fáradt...de ezt egy szülő megérzi...

Próbáljatok vmit tenni, hogy többet lehess vele...meg mondd is el neki, hogy neked is nagyon nehéz, fáj, hogy ilyen sokat vagytok külön, egy 5,5 éves már fogja az ilyesmit valamennyire szrtem...

2015. máj. 13. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!