Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most erről mi a véleményetek?...

Most erről mi a véleményetek? Majd akkor mindig át akar járni enni vagy mi?

Figyelt kérdés

Húgomékról van szó. A barátjával pont velünk szemben laknak,az út túloldalán. Már mikor sulizott,akkor is átjárogatott hozzám enni,mikor főztem.

Most is akkor ezt fogja csinálni állandóan? Ez most milyen? Én sem hívogatom,hogy van kajád,mert ha igen átugrom hozzád enni.

Ráadásul már azzal poénkodott,hogy akkor átugrik néha enni,de én ezt nem viccnek veszem már,hanem halálosan komolyan gondolta. Nekem fárasztó munkám van,ha szabad vagyok,akkor meg itthon teszek-veszek,ne legyen már elvárás,hogy még rá is főzzek. Oldják meg a párjával. Mert oké néha-néha belefér,de nem rendszeresen. Főleg mikor takarítás kellős közepén állok.

Mi a véleményetek?

2015. febr. 11. 13:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Elég ciki, hogy ilyen dolgokat nem tudsz megbeszélni a saját húgoddal. Legközelebb nyisd ki a szádat!
2015. febr. 11. 13:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Időben szólj neki és korlátozd le, mert felnőttetek már a lejmoláshoz! Ez nem egy kolesz!
2015. febr. 11. 13:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy ezt mondd el neki. Mégiscsak a húgod, nem egy útszéli idegen.
2015. febr. 11. 13:32
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Ne kínáld meg semmivel ha átjön. Ha rákérdez, mond h elfogyott vagy a maradékot lefagyasztottad, m jövő héten nem lesz időd főzni. Néha ne is engedd be, mondhatod h épp beteg vagy/barátnőddel lelkizel telefonon/indulsz valahova, zuhanyzol stb... nem érsz rá.

Esetleg elszúrtad a kaját, ki kell dobni, stb...

Aztán egyszer csak megunja h mindig éhes gyomorral megy haza tőletek:)

2015. febr. 11. 13:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ő azt mondta, hogy néha átugrik enni, te azt írod, hogy néha belefér! Mi a probléma?
2015. febr. 11. 13:38
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem olyan rég hívott.

Már direkt úgy készült,hogy azt hitte főztem,csak hoppon maradt,mert ma pont nem főztem.

Mert hogy a párja lehet nem vesz semmit,hát akkor vegyen.

Meg ők is felnőttek,már ideje ellátni magukat.

Mert azt aztán nagyon tudja hangoztatni,hogy felnőtt. :D Csak anyagilag és sehogy sem független még. Szerintem valaki onnantól számít felnőttnek,ha már képes mindent saját maga állni és nem várja el a szülőktől stb hogy támogassák.

Mind1 csak neki ez baromira kényelmes így.

Persze néha belefér,hogy átugorjon,csak ismerem sajnos hogy milyen,szerinti használni a családját. :-(

2015. febr. 11. 13:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem, hogy hogyan zajlik ez, amikor éppen takarítás közepén állsz?????

1. Ha átjön és kér enni, akkor mondod, hogy bocsi takarítok, de egyébként sem főztem nektek.

2. Ha átjön és te kínálod meg, akkor mi a kérdés?

3. Ezen kívül még milyen verziót lehet elképzelni?

Egyébként meg beszéljétek meg. Mondd meg, hogy ha ott akar enni rendszeresen, akkor nem gond, mert tök mindegy, hogy 2-3 adagot főzöl, de akkor szálljon be a költségekbe, mert neked sem ingyen van.

2015. febr. 11. 13:43
 8/14 A kérdező kommentje:

Úgy volt,hogy hívott,hogy akkor főztem-e mert átjönne enni,de én erre mondtam neki,hogy nem és most sajnos amúgy sem alkalmas,mert takarítok (ami igaz is).

Éppen fürdőszoba takarítás közepette írogatok ide is amikor éppen van időm. :-)

2015. febr. 11. 13:53
 9/14 A kérdező kommentje:
Meg ha idejében szól,hogy ma erre fog jönni,de nem is szólt,meg azt sem akarom,hogy azért mert a túloldalon laknak ebből rendszert csináljon.
2015. febr. 11. 13:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb hívd Te,hogy "Na mit főztél hugi,mert nekem ma semmi nincs itthon gondoltam átugrok hozzád ebédelni"
2015. febr. 11. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!