Most erről mi a véleményetek? Majd akkor mindig át akar járni enni vagy mi?
Húgomékról van szó. A barátjával pont velünk szemben laknak,az út túloldalán. Már mikor sulizott,akkor is átjárogatott hozzám enni,mikor főztem.
Most is akkor ezt fogja csinálni állandóan? Ez most milyen? Én sem hívogatom,hogy van kajád,mert ha igen átugrom hozzád enni.
Ráadásul már azzal poénkodott,hogy akkor átugrik néha enni,de én ezt nem viccnek veszem már,hanem halálosan komolyan gondolta. Nekem fárasztó munkám van,ha szabad vagyok,akkor meg itthon teszek-veszek,ne legyen már elvárás,hogy még rá is főzzek. Oldják meg a párjával. Mert oké néha-néha belefér,de nem rendszeresen. Főleg mikor takarítás kellős közepén állok.
Mi a véleményetek?
Kicsit túlkomplikáltad akkor ezt a takarítás közepén dolgot. Megkérdezte, nemet mondtál, mi itt a gond? Eddig ha átjött te kínáltad, akkor megint mi a gond? Ráadásul már a poénkodását is alapból szívedre veszed.
De gondolom vele még nem is beszéltél erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!