A 6 éves unokámnak nincs egy nyugodt perce sem, annyi programja van. Manapság tényleg ez a sztenderd?
Szerintem jó hogy ilyen sok helyre el tud jutni az unokád, mi sajnos nem tehetjük meg hogy ennyi táborba beirassuk a gyerekeket.
Szerintem ha bánt, hogy sokat van egyszerre távol, akkor ha még nem késő akkor azt beszéljétek meg a lányoddal, hogy ne egyik táborból a másikba menjen, hanem mondjuk 1 hét anyával, 1 hét tábor, 2 hét apával, 1 hét tábor,stb.Én biztos hogy belecsempésznék 2X1 hét pihenőt is, amikor semmit sem csinálunk, de a táborokban vele egykorú gyerekekkel van, amire szerintem neki nagy szüksége van még ebben a korban.(mármint hogy a kortársaival legyen együtt, ne felnőttekkel)
Szóval szerintem nem rossz a sok program, csak én máshogy osztanám be, hogy legyen benne tábor, nyaralás és egy kicsi semmittevés is.
Szerintem nem rossz ez a gyakorlat, csak inkább igazodik a mai világhoz.Régen teljesen más volt minden, én is sokat voltam nagyszülőknél, viszont ma már ezt a saját gyerekeimmel nem tudom megtenni.
Kedves Utolsó!
Igen, valóban haza mehet estére. Ettől még számkivetettenek fogja magát érezni szerencsétlen és még jobban össze zavarodik majd. És igen, az ottalvós az meg aztán tényleg nem való egy ekkora gyereknek. Ez a nő nem egy jóérzésű Anyuka, de azt képzeli magáról. Mert ő bizony sok órát tölött a nyár megszervezésével. Nem szeretek ítélkezni főleg nem ismeretlenül, de ha már egy nagyszülő kér véleményt a neten, az már bizony jelent valamit!
Egyszóval számomra az ilyen szülő nem szülő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!