1/14 anonim válasza:
5 éves, sportolni nem jár, heti 1x jár néptáncravaz oviban.
2/14 anonim válasza:
6 eves a kislanyom. fel eve kezdte a rudtancot:-)
3/14 anonim válasza:
8 éves, úszik, táncol és ugrókötelezik.
5/14 anonim válasza:
17 éves vagyok de remélem nem baj ha válaszolok. 4 évesen kezdtem ritmikus sportgimnasztikázni (7 évig), közben lovagoltam és társastáncoltam. Az RSG után szinkronósztam 3 évig, azóta balettozom.
Húgom, 12 éves, RSG-zett, majd szinkronúszott, most jazz-balettezik.
6/14 anonim válasza:
4 éves a kislányom, holnap megyünk először sportakrobatika edzésre. Remélem tetszeni fog neki.
7/14 anonim válasza:
6,5 éves
Oviban van néptánc, gyógytesi és balett. Mind heti 1.
Én járok zumbázni heti 1, mindig jön velem és végignyomja.
Ovi után minden nap játszótér, bringa, görkori, stb.
Sokat mozog.
8/14 anonim válasza:
két lányom van 6 és 8 évesek, a kisebbik mazsorettezik a nagyobb pedig kézilabdázik :)
9/14 anonim válasza:
3,5 éves, kiscsoportos ovis. Az oviban két tánccsoportba jár, szerintem ez egyelőre elég egy ilyen korú gyereknek a napi óvodai udvari futkározások, csúszdázás és torbafoglalkozások, ill. az itthoni biciklizés meg rollerezés mellett. Kifejezett sport talán később. Szerintem úszssal kezdünk.
10/14 anonim válasza:
5 eves es uszni tanul eppen. Hableanynak keszul :))))) szeret lovagolni es tancolni, de ido hianyaban (kulfoldon elkunk es O mar sulis) egyszerre csak 1 helyre jarhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!