Négy és fél éves lányotok milyen magas és hány kiló? A többi lent.
Az más. Nem érte valami trauma mostanában? Mert így ennek semmi köze a súlyához, vagy az alkatához.
Nem túlbuzgó egy kicsit az óvónő? Az én középső lányomnak enyhén nyitott harapása van a cumizás miatt, de ezt még senki nem tette szóvá az oviban.
Első voltam.
tényleg nem magas és nem is duci :)
nekem mondjuk fiam van, 4,5 évesen 118cm és 20 kiló volt, a lányok nem sokkal alacsonyabbak a csoportban. mondjuk olyan 110cm körül vannak.
szelektív mutizmusnak hívják a problémátokat, olvass utána. pszichológus nagyon sokat tud segíteni, barátnőméknél a kislány 1 év után már ugyanolyan kis cserfes mint kisebb korában a mutizmus előtt :)
Szia!
Nyáron volt négy és fél éves a kislányom, hasonló vékony testalkatú, mint a Te kislányod lehet. Ő nyáron kb. 15,4 kg és olyan 102 cm volt, de úgy, h előtte nagyon sokáig stagnált 14,5 kg körül, és két hónap alatt meg majd egy kilót hízott. Egyébként arányos, izmos. Egy időben problémáztam azon, h vékony(abb mint kellene), de most már nem csinálok belőle gondot. Az egyik barátnőm kislánya 100 cm, és 12 kg. Na, Ő a vékony testalkatú, bár tény, h kimondottan magas is (januárban lesz négy éves). Szóval szerintem ezen a részén ne aggódj, nem hiszem el, h az óvónő még nem látott hasonló testalkatú kislányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!