Milyen magas, milyen súlyú 2,5 éves kisfiatok? Kórházban voltunk, ott mérték 90 cm,13 kiló. Szerintem átlagos magasságú, legalábbis a bölcsiben mindenki kb ilyen, de én meglepődtem, hogy csak ennyi kiló, mert nem sovány egyáltalán.
2.5 évesen a fiam 98 cm volt és 12 kiló. Vékony volt kifejezetten. Most is az. (116 cm és 16 kiló 5 éves).
A lányom 2.5 éves most 93 cm 15 kiló na ő dundi valóban.
A 90 centi az picit alacsony nem? Vagy nem tudom, felénk az én gyerekeim teljesen átlagos fiú és lány magasságnak felelnek meg.
hűha, hát ezek szerint elég apró...bár utánanéztem és ezen táblázat alapján középkategóriás:
de még írjatok!
2,5 éves fiam 96cm és 15 kiló. szerintem sovány, mondjuk mi is a férjemmel kifejezetten vékonyak vagyunk.
90cm-hez szerintem jó a 13 kiló, mondjuk szerintem is picit alacsonyabb mint az átlag, de nem hiszem, hogy a súlya vagy a magassága miatt aggódnod kéne, úgy se tudsz mit csinálni :)
Húúú, bocsi az enyém még csak 17 hónapos, de akkora, mint a Te fiad! :)) Ezek szerint igaza volt a védőnőmnek, hogy 2,5 éves gyerek méreteivel rendelkezik. Atya, gatya, mekkora gyerek lesz belőle! :))
Szerintem a 13 kg, teljesen jó a magasságához, az enyém sem vékony, ja és ugye az enyém átlagon felüli. A lányom volt kb 2-3 éves kora között 13 kilo. Szerintem ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!