Én rendszeresen festem a körmömet és a lányomnak ez nagyon tetszik. Mindig mondja, hogy neki is fessem ki. Az én tartós körömlakkomal nem szívesen festem a körmét, ezért vettem neki vízbázisú körömlakkot. Ez annyit jelent, hogy meleg vízzel le lehet neki mosni. Szerintem ez teljesen normális. Ő festi saját magának. Nem káros. Ha olyan helyre megyünk akkor lemosom neki.
2014. jún. 12. 10:00
2/20 anonim válasza:
Nem. Eszembe nem jutna! Mondjuk nem is tudna nagyon ácsingózni, mivel én magam se vagyok körömlakkmániás. Nincs otthon csak pár szolid szín és azokat is csak ritkán használom. Az ápolt natúr körmöket jobban kedvelem.
2014. jún. 12. 10:04
3/20 anonim válasza:
Az ilyen kicsik utánzással tanulnak. Ha azt látják anyutól, hogy mindig ki van festve a körme, akkor előbb-utóbb ők is szeretnék.
Az én fiam a sminkekkel van ugyanígy. :D
2014. jún. 12. 10:10
4/20 anonim válasza:
1.vagyok
gondoltam, hogy le leszek pontozva.
Nem tudom mi bajotok van. Itthonra van kifestve neki, utcára nem megyünk így ki.
2014. jún. 12. 10:14
5/20 anonim válasza:
Még jó, hogy nem a hajukat festik az ovisoknak.
2014. jún. 12. 10:15
6/20 anonim válasza:
5-ös: sajnos alsóban már divat a melírcsík..
2014. jún. 12. 10:20
7/20 anonim válasza:
Ó, én láttam tegnap a játszótéren egy 8 év körüli kislányt, akinek egyik oldalt fel volt borotválva a haja. C típusú volt, de hát akkor is...
2014. jún. 12. 10:22
8/20 anonim válasza:
Nekem gél lakkal van folyamatosan kifestve a körmöm, ami a 8 éves lányomnak is nagyon tetszik, de megérti, hogy ha nagy lesz, majd festheti, addig nem. Vettem otthonra egy pár halvány színű körömlakkot, amivel nyári szünetben kifestjük, ha szeretné, de ovi és iskolaidőben nem engedem neki. Igaz, hogy utánzással tanulnak, de azért sok dolog van, amiről el kell fogadni, hogy felnőttnek szabad, gyereknek nem. Szerencsére nem volt ebből sok vitánk, hamar elfogadta, hogy neki ezt még nem lehet.
2014. jún. 12. 10:35
9/20 anonim válasza:
6 éves a lányom, az oviban nem festem a körmét. Hétvégén szokta kérni (nem minden hétvégén jut eszébe), akkor kifestem neki vagy a mama kifesti. De vasárnap este mindig lemossuk. Neki amúgy inkább pasztell színekkel festjük, eleve nincs is otthon élénk lakk, én sem szoktam élénkkel festeni a sajátom. 2-3 éves korában nem festettem, ez most kezdte el érdekelni.
2014. jún. 12. 10:58
10/20 A kérdező kommentje:
kár, hogy nem ír senki aki esténként vörösre festi a 4 éves lánya körmét, tényleg érdekelne miért teszi :D
amúgy simán el tudom képzelni, hogy 2-3 év múlva már a hajukat is festik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!