Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves lányotok örülne...

2,5 éves lányotok örülne ezeknek a játékoknak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Esetleg valami más ötlet?

2013. dec. 3. 12:27
 1/6 gabszem ***** válasza:
az óra meg a betűs játék még nagyon korai. A porszívó jó, mi takarítószettet veszünk a kislányomnak aki karácsonykor lesz 22 hónapos. A pecakészlet is jó lehet már sztem.
2013. dec. 3. 12:32
 2/6 gabszem ***** válasza:

ja más ötlet, mi a Duplo lego készletét bővítjük és fűzőgető játékot is vettem neki, mert imád mókolni, szerelni, fűzőgetni.

[link]

2013. dec. 3. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korai, az óra sem, és a betűk sem. Nyilván nem fogja még leolvasni az időt, és szavakat sem fog kirakni, de ismerkedni szeret majd vele. Mind nagyon jó játék, fejleszt, okosít, szerintem remek választás!
2013. dec. 3. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó, ha korai is, de valamit majd kezd velük, segitséggel, belejön hipp-hopp és előbb-utóbb simán játszik velük. A pecázós biztos siker, nekem is tetszik. Olyan fűzögetős játékot én is vettem a kislányomnak, meg pónikat, meg puzzlet, mesekönyveket. Domino, főzögetős készlet, mindenféle szerepjátékhoz kellék, boltos, takaritós, orvosos...
2013. dec. 3. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:

2,5 éves iker kislányaim vannak.

Ők, ezek közül a legjobban a ABC kirakónak örülnének! De egyébként egyik se rossz.

Porszívójuk már van, elejében sokat játszottak vele,de már unják. Mostmár inkább a "gondolkodós" játékok érdeklik.

2013. dec. 3. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem ezek nagyon klasszak!
2013. dec. 3. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!