2,5 éves lányotok örülne ezeknek a játékoknak?
2013. dec. 3. 12:27
1/6 gabszem válasza:
az óra meg a betűs játék még nagyon korai. A porszívó jó, mi takarítószettet veszünk a kislányomnak aki karácsonykor lesz 22 hónapos. A pecakészlet is jó lehet már sztem.
2/6 gabszem válasza:
ja más ötlet, mi a Duplo lego készletét bővítjük és fűzőgető játékot is vettem neki, mert imád mókolni, szerelni, fűzőgetni.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem korai, az óra sem, és a betűk sem. Nyilván nem fogja még leolvasni az időt, és szavakat sem fog kirakni, de ismerkedni szeret majd vele. Mind nagyon jó játék, fejleszt, okosít, szerintem remek választás!
4/6 anonim válasza:
Szerintem is jó, ha korai is, de valamit majd kezd velük, segitséggel, belejön hipp-hopp és előbb-utóbb simán játszik velük. A pecázós biztos siker, nekem is tetszik. Olyan fűzögetős játékot én is vettem a kislányomnak, meg pónikat, meg puzzlet, mesekönyveket. Domino, főzögetős készlet, mindenféle szerepjátékhoz kellék, boltos, takaritós, orvosos...
5/6 anonim válasza:
2,5 éves iker kislányaim vannak.
Ők, ezek közül a legjobban a ABC kirakónak örülnének! De egyébként egyik se rossz.
Porszívójuk már van, elejében sokat játszottak vele,de már unják. Mostmár inkább a "gondolkodós" játékok érdeklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!