Milyen 2 éves lányotok szobája? Illusztráció képekkel?
van benne két szekrény (sárga és zöld a szoba)
egy kétszemélyes ágy 3 játéktárolo egy tv és egy játékkonyha
Mi születésére vettük ezt a bútorcsaládot csak sarokszekrénnyel.
van egy kanappé bent neki ami zöld, egy kis asztal székekkel (fehér).
és egy ilyen szönyeg
az elözö lakásunkban füzöld és eper rózsaszín falak voltak, amin gipszböl lepkék, és virágok voltak, felhöket varrtam anyagból, és a függöny mináját fetsettem a falra.
elköltöztünk így az új designe egy óriási virágos rét lesz. leszedjük most már a rácsokat a kiságyról és baldahint teszek fölé a falra, és óriási virágok lesznek a falra festve, mintha ö a fü közz aludna.
10 mn körüli panel kisszoba: van egy heverő, egy fehér szekrény amire én festettem és matricáztam, hogy szines legyen, benn van még a pelenkázószekrény(szobainasként funkciónál a teteje, benne pedig az ágyneműk és törölközők vannak- nem férnek máshova:D), az ajtó mögött egy textilszekrény a ritkán használatos akasztósoknak), szines tárolók a játékoknak és a plafonról lóg egy hinta:D.
A fal színe, levendula, rózsaszínes apró dekorokkal.
Ha írsz privit ímélcímmel, szivesen küldök képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!