Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Negyeves lanyotok mit fog...

Negyeves lanyotok mit fog kapni a Jezuskatol?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem jut semmi az eszunkbe ,hogy mit vegyunk neki,nem mondom ,hogy mindene megvan de tenyleg rengeteg jateka van,laptop,szintetizator beszelo siro baba ,macik ,kockak ,mikrohullamos suto,porszivo,konyvek,kirakos. stb.mit lehet meg?Koszonom!!!
2012. dec. 15. 23:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

tőle semmit :-)

amúgy meg hinta lovat

de ha ennyi játéka van akkor miért veszel neki még ???

adj neki élményt

2012. dec. 15. 23:08
 2/14 anonim válasza:
Én egy mozdonyt vennék még...
2012. dec. 15. 23:10
 3/14 anonim ***** válasza:

Enyém öt, neki egy nem túl komoly játékgépet akarunk venni, mert az unokatesóknál imádja.

A két nagyszülőktől egy nagy babaházat kap.

2012. dec. 15. 23:11
 4/14 anonim ***** válasza:

Élőszőr negyven éves lányt olvastam.

Szánkó szerintem jó lenne, ha esetleg nincs.

2012. dec. 15. 23:13
 5/14 anonim válasza:
Téééényleg, a szánkó. AZ milyen jó, majdnem mint egy mozdony, csak jobban fogja élvezni szerintem. Persze hó is kell hozzá.
2012. dec. 15. 23:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Én is negyvenet olvastam:)

Én kiskoromban Barbie mániás voltam, azokhoz úgy is annyi kiegészítő van (konyha, autó, ház, ló kisbaba, pipere asztal, stb), ha egyszer elindul a lavina, nem lehet megállítani...:)

Plusz még amit imádtunk az a Playmobil. Rengetegféle témájú szett van, órákig el voltunk vele!

2012. dec. 15. 23:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Legó,társasjáték amivel közösen tudtok játszani, kreatív dolgok:filcek színesek,gyurma , olló, színes papírok.Ilyeneket lehet kapni készletben. Kislányom is ennyi idős és imád képeslapokat készíteni ilyenekkel.

2012. dec. 16. 09:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Enyèm 4,5 èves. Nàlunk barbi őrület van. Rengeteg babàja van, most egy hàzat kap hozzàjuk. A màsik őrület a little pet shop, ebből kap egy ùjabban szettet. De imàd kirakòzni, azt is kap, màr nagyon ügyesen kirakja a 40-60 db-osakat, kap tàrsasjàtèkot. Jò ötlet lehet ennyi idősnek valamilyen kreatìv szett, ha mutat èrdeklődèst irànta.
2012. dec. 16. 09:42
 9/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!!Nagyon szepen koszonom ,hogy irtatok! Sajna rengeteg filctolla ,szines ceruzaja ,meg ehez hasonloi vannak,kirakos azt mikulastol kapott ilyen nagy darabost sok van benne ,nagyon ugyes egy ketto kirakja,szanko ketto van mamaeknal,barby van egy csomo sott harom darabot el tettem amikhez van kutya is meg mit tudom en majd ha nagyobb lessz eloveszem .
2012. dec. 16. 20:28
 10/14 A kérdező kommentje:
mien az a mozdony? vagy csak vicceltel vele?
2012. dec. 16. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!