Bölcsibe nem járt fiatok/lányotok mennyi idő alatt szokott be az oviba?
Soha nem sírt, imád járni az első naptól. 2. héten már ott is akart aludni, így ott alszik.
3év8hós
3 évesen kezdte (tavaly decemberben), egyből ott is aludt, nem volt vele gond, nem sírt soha, járt június elejéig. Aztán jött 2,5 hónap nyári szünet. Szeptemberben újra kezdte az ovit, két hét sírás volt minden reggel, és nem akar ott aludni, bár most megváltoztak a körülmények, én személy szerint sem akarom, hogy bent aludjon, úgyhogy nem is erőltetem.
Beszokás alatt nem az oviban voltak vele gondok (tehát tavaly decemberben), hanem inkább itthon: nyafkább lett, irigyebb lett, sértődékenyebb lett, szerencsére ez már a múlt, nem is tartott sokáig.
Én nem gondolnám, hogy egy közel 4 éves gyerek azért van el jól az oviban, mert rosszul kötődött. Kedves 5. válaszoló. Azért ezt így ne írd le. Óvónők szerint pont az a jó, ha egy ekkora gyerek nem sír, mert bízik a szüleiben, és megérti, hogy érte fognak menni. Az a normális, ha egy ekkora gyerek nem sír.
Na mindegy.
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!