Bölcsibe nem járt fiatok/lányotok mennyi idő alatt szokott be az oviba?
Figyelt kérdés
Beszokás alatt azt értem, amikor már ott is aludt és nem sírt, jól érezte magát.2012. okt. 1. 14:05
11/15 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Nem értelmezem félre és nem magamat védem. Itt az összes kis barátja jól beilleszkedett, egyik sem sírt. De igen, 2. Mindkettő problémás, agresszív gyerek.
És óvónők szerint is ebben a korban már ez a normális. 2,5 évesnél a sírás, 3,5 évesnél a könnyű beilleszkedés. Gondolom tanultak pszichológiát, azért mondják. Mert ők mondják ezt, nem én.
12/15 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Úgylátszik, hogy mindenki másképp látja, mint te, kedves 5. Pedig nem is én kérdeztem.
13/15 A kérdező kommentje:
Az én fiam 3 éves. Épphogy betöltötte, másnap kezdte az ovit. Sok mindent el lehet róla mondani, de hogy problémás, vagy agresszív lenne, azt semmiképp. Sőt. Rendkívül kiegyensúlyozott, harmonikus személyiségű, mérleg jegyű kisfiú, aki nagyon értelmes. Kedves és barátságos, akiről egyébként nem gondoltam volna, hogy sírós lesz, mert különösebben nem volt anyás, a nagyszüleinél remekül elvolt nélkülem. Csak az ovi az más.
2012. okt. 3. 08:58
14/15 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy más egy 2,5-3 éves, mint egy közel 4 éves viselkedése.
15/15 A kérdező kommentje:
... és nem gondolnám, hogy (olvasva a korábbi kérdésekre adott válaszokat), hogy a jó nevelés mércéje az lenne, hogy valaki sír vagy nem sír.
2012. okt. 3. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!