Negyeves lanyotok mit fog kapni a Jezuskatol?
Figyelt kérdés
Egyszeruen nem jut semmi az eszunkbe ,hogy mit vegyunk neki,nem mondom ,hogy mindene megvan de tenyleg rengeteg jateka van,laptop,szintetizator beszelo siro baba ,macik ,kockak ,mikrohullamos suto,porszivo,konyvek,kirakos. stb.mit lehet meg?Koszonom!!!2012. dec. 15. 23:05
11/14 A kérdező kommentje:
milyen jatek gepet emlitettel kedves valaszolo? megirnad konkretabban? Es megegyszer koszonom mindenkinek!!!!
2012. dec. 16. 20:37
12/14 A kérdező kommentje:
elnezest a helytelen irasert,de kozben a keteves csajszim ugral rajtam. :-D
2012. dec. 16. 20:39
13/14 anonim válasza:
Persze, csak vicceltem, mert annyi mindent vettetek már neki és éreztem, hogy erre is kaphatóak lennétek akár :P Lehet, hogy az a válaszíró, aki élményt írt az ősigazságot írta le.
De ha komolyan érdekel titeket egy mozdony: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__3..
14/14 A kérdező kommentje:
Na sziasztok ma megvette a ferjem. Poni szettet vettunk pipere cuccokkal ,meg ,gyurmat gyurmat ilyen formakkal elfelejtettem a nevuket meg nem hoztuk fel a kocsibo.Koszonom szepen a tippeket!! Boldog Karacsonyt es Oromokben es egeszsegben gazdag boldog uj esztendot kivanok mindenkinek!!!!
2012. dec. 18. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!