Mit kapott 2. szülinapjára a lányotok?
Szerdán lesz a szülinapja....
kap Dr.Buborész csodakardot,horgász játékot(így forog és kiemelkednek a halak,és ki kell pecázni őket),takarító szettet,meg egy kis piacteret(ilyen kis pult,és boltosat fogunk játszani:D )
A torta pedig ilyen lesz:
Köszi mindenkinek!
Kedves utolsó!Miért kötelező hogy az anyuka süsse a tortát?
Abszolút nem kötelező, nálunk ez az ajándék része, és ha tudom (és tudom) szeretem magam készíteni. Belesütöm a szeretetemet.
Ma este autótortát fogok készíteni az unokaöcsémnek. Remélem, tetszeni fog neki.
Sziasztok!
Nem a peppás tortát nem én sütöm!Nagynéném cukrászdájában készül.
A sok ajándékot nem csak mi vesszük apával,mi csak a kardot vettük...a többit a két nagyszülőtől,keresztaputól ,barátoktól kapja....tehát ez az összes ajándék,amit a jövő heti szombati nagy 20 fős kerti partin kapni fog.
Nekünk tavaly és az idén ez a legnagyobb ünnep az évben.Egyetlen gyerek,egyetlen unoka...és nem is lesz több,mert nekünk nem lehet, a férjem és én is egykék vagyunk....
Köszi, így minden érthető. Tudom, nem rám tartozik, csak hirtelen elindult az agyam, ha ennyi mindent kap most, akkor érettségire már csak a yacht marad... De a családtól összesen, az más. Keresztanyu nálunk is rengeteg gyönyörűséget vesz a kislányomnak.
Amúgy az autós torta hatalmas siker volt :)
Jó bulizást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!