Amikor nőtt a lányotok haja, vágattatok neki frufrut, hogy ne lógjon a szemébe vagy inkább felcsatoltátok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 14:49
1/9 anonim válasza:
csatoltam volna ha hagyta volna így frufruja van
2/9 anonim válasza:
Én mindig csatolom, bár még sokat nem szól bele, mert 6 hónapos, viszont nagyon hosszú a haja. Még várok, hátha kihullik, mert ez még az első haja:) Addig marad a coff, meg a csat.
4/9 anonim válasza:
Inkább csatolnám. Frufrut utólag elég "nehéz" megnöveszteni, és elég furán tud kinézni félhosszún, és zavaró is. Ha akarod, hogy legyen, akkor mindig vágni kell.
Az enyémeknek nincs.
5/9 anonim válasza:
fufru és vagy elcsatlás mikor mit enged
6/9 anonim válasza:
Amíg nem tűrték a csatokat, és a hajgumit, addig frufrujuk volt.
7/9 anonim válasza:
Egészen pici korától mindig tettem egy kis csatot, vagy gumit a hajába, így mára ( másfél éves) teljesen természetes neki, hogy "fodrászkodunk" reggelente, sőt ő kéri a csatot :) így nem vágattunk eddig frufrut, ill. egyáltalán nem vágattuk még le a kis haját. Amíg hagyja az el-feltűzést addig nem is tervezzük - a frufrut elfeküdné, 2-3 hetente igazítani kellene... meg olyan édes a kis copfokkal-csatokkal :)
8/9 anonim válasza:
Az én lányomnak van frufruja, mióta csak a szemébe lóg a haja. Nehány hetente kell fodrászhoz vinni. Amikor már hosszú a frufru, akkor elcsatolom neki. Amúgy oldalt szoktam csak csatolni, mert copfba szoktam fogni.
9/9 anonim válasza:
A kislányom nagy hajjal született,pár hónapos korától van copfja.
Most 22 hónapos és hosszú göndör a haja általában fejtetőre fogom neki,nincs frufruja:)
Mostanában ilyesmi frizurája van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!