Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Amikor nőtt a lányotok haja,...

Amikor nőtt a lányotok haja, vágattatok neki frufrut, hogy ne lógjon a szemébe vagy inkább felcsatoltátok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
csatoltam volna ha hagyta volna így frufruja van
2013. jan. 17. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Én mindig csatolom, bár még sokat nem szól bele, mert 6 hónapos, viszont nagyon hosszú a haja. Még várok, hátha kihullik, mert ez még az első haja:) Addig marad a coff, meg a csat.
2013. jan. 17. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
*coff = copf, bocsi, elírtam:)
2013. jan. 17. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Inkább csatolnám. Frufrut utólag elég "nehéz" megnöveszteni, és elég furán tud kinézni félhosszún, és zavaró is. Ha akarod, hogy legyen, akkor mindig vágni kell.

Az enyémeknek nincs.

2013. jan. 17. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:
fufru és vagy elcsatlás mikor mit enged
2013. jan. 17. 14:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Amíg nem tűrték a csatokat, és a hajgumit, addig frufrujuk volt.
2013. jan. 17. 14:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Egészen pici korától mindig tettem egy kis csatot, vagy gumit a hajába, így mára ( másfél éves) teljesen természetes neki, hogy "fodrászkodunk" reggelente, sőt ő kéri a csatot :) így nem vágattunk eddig frufrut, ill. egyáltalán nem vágattuk még le a kis haját. Amíg hagyja az el-feltűzést addig nem is tervezzük - a frufrut elfeküdné, 2-3 hetente igazítani kellene... meg olyan édes a kis copfokkal-csatokkal :)
2013. jan. 17. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak van frufruja, mióta csak a szemébe lóg a haja. Nehány hetente kell fodrászhoz vinni. Amikor már hosszú a frufru, akkor elcsatolom neki. Amúgy oldalt szoktam csak csatolni, mert copfba szoktam fogni.
2013. jan. 17. 19:57
 9/9 anonim ***** válasza:

A kislányom nagy hajjal született,pár hónapos korától van copfja.

Most 22 hónapos és hosszú göndör a haja általában fejtetőre fogom neki,nincs frufruja:)

Mostanában ilyesmi frizurája van:)

[link]

2013. jan. 17. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!