Anyák, Mikor vágattátok rövidre elöször lányotok haját?
3 évesen vágattam vissza a lányom haját kleopátrásra. Addig a babahaja volt ami össze-vissza nőtt. Azóta szépen nő. Nem kérte én akartam, meleg volt akkor nagyon és jobb volt neki. Most már "nagy" és növeszti a haját így nem lehet visszavágni csak a végéből enged vágni egy kicsit.
Viszont amikor levágtuk a babahaját sajna eltűntek a csigák :(
Nekem még csak 1 éves, de úgy tervezem, hogy 2 éves koráig nem nyúlunk a hajához, pedig hosszú haja van, hullámos.
Nekem folyamatosan vágták a hajamat arra az idióta "bili"-frizurára (Beatles korszak :-))), de mondjuk úszni is jártam, így ez praktikus volt. Kb. 9-10 éves koromtól viszont már nagyon növesztettem és nem engedtem levágni, csak a frufrumat és a végéből pár mm-t.
Én is ezzel küzdök a kislányomnál, most próbálgatom a hajcsatokat, hogy melyik marad benne. Csak annyira akarom eltűzni, hogy elöl ne lógjon bele a szemébe.
Őt nem zavarja, engedi, hogy beletegyem, utána sem piszkálja a csatot, de a tesója már felfedezte, és már megpróbálta kiszedni is. Persze a hajával együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!